Τα τερατάκια - κουκλάκια Labubu γίνονται ταινία - Προσεχώς στους κινηματογράφους
Τα κουκλάκια Lαbubu
APΤα κουκλάκια Labubu που έχουν γίνει μόδα παγκοσμίως αναμένεται να τα δούμε προσεχώς στον κινηματογράφο καθώς θα πρωταγωνιστήσουν σε ταινία, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Hollywood Reporter
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις προηγούμενες ημέρες, η Sony Pictures έκλεισε συμφωνία για την παραγωγή ταινίας βασισμένης στα τερατάκια με τα μεγάλα δόντια, αναφέρει το δημοσίευμα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν η ταινία θα είναι κινουμένων σχεδίων ή θα περιλαμβάνει ηθοποιούς.
Η Sony Pictures δεν έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες του Hollywood Reporter.
Τα λούτρινα κουκλάκια Labubu, έγιναν μόδα φέτος. Διάσημοι καλλιτέχνες, όπως η τραγουδίστρια Ριάνα και η Λίζα του νοτιοκορεατικού συγκροτήματος Blackpink, έχουν κάνει δημόσιες εμφανίσεις με Labubu.
Νέοι σχηματίζουν ουρές για να αγοράσουν Labubu σε συσκευασίες που κρατούν καλά κρυμμένο το μυστικό του περιεχομένου, χωρίς να γνωρίζει ο καταναλωτής τη μορφή της φιγούρας που θα αποκτήσει.
H Sony Pictures είχε αναλάβει την παραγωγή της κινηματογραφικής σειράς «Jumanjι» καθώς και της ταινίας «KPop Demon Hunters» που γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας Netflix.
Γερμανία: Το ΝΑΤΟ άρχισε τον στρατηγικό σχεδιασμό για μια αποστολή στην Αρκτική
19:49
ΚΚΕ: Οι αλλαγές στο Λύκειο προμηνύουν ολομέτωπη επίθεση σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς
19:40
Ισραήλ-ΗΠΑ: Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ Γουίτκοφ συναντήθηκε με τον Νετανιάχου
19:29
Reuters: ΟΙ ΗΠΑ κατέρριψαν ιρανικό drone που πλησίασε αεροπλανοφόρο στην Αραβική Θάλασσα
19:20