ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Πάτι Σμιθ δεν ενδιαφέρεται για τα «οπίσθια της μουσικής» σήμερα

H Πάτι Σμιθ δεν ενδιαφέρεται για τα «οπίσθια της μουσικής» σήμερα
Facebook/Patti Smith

"Δεν με νοιάζει πόσο μεγάλος είναι ο κ*^ος σου είναι. Αν έχω την αίσθηση ότι η μουσική σου δεν πετυχαίνει ούτε μια σωστή συγχορδία ή δεν μιλάει σε μένα, τότε μπορώ και θα σε σιωπήσω". Η Πάτι Σμιθ, ποιήτρια και μουσουργός, δεν μασάει τα λόγια της για την υπερβολικά σέξι βιομηχανία του θεάματος σήμερα.

Σε εμφάνιση της στο φιλανθρωπικό χορό Keep A Child Alive μαζί με τις Alicia Keys, Salt-N-Pepa και A$AP Rocky η Σμιθ μίλησε για όλα όσα την εχνοχλούν στη μουσική σκηνή σήμερα.

"Νομίζω ότι οι γυναίκες στη μουσική βιομηχανία δέχονταν από πάντα πιέσεις να είναι έξτρα σέξι... Αλλά ο καθένας μπορεί να κάνει την επιλογή του. Αν δω μια γυναίκα στην τηλεόραση επειδή είναι τραγουδίστρια θα την κρίνω ως τέτοια. Κρίνω τους επαγγελματίες ανάλογα με αυτό που επαγγέλονται" είπε.

PATTI SMITH2

Στην ίδια εκδήλωση η Keys μίλησε για το επερχόμενο album της ("είναι η πιο ειλικρινής μουσική που έχω κάνει, η πιο ωμή, η πιο επίκαιρη για αυτό το ονομάζω 'Εδώ' (Here)" είπε καθώς φορούσε ένα t shirt που έφερε τη ρήση "Θέλουμε Περισσότερους Ηγέτες".

"Δεν αστειεύομαι, περνάμε σοβαρές, ιστορικές στιγμές. Δεν παίζουμε με την ψήφο μας. Εϊναι σημαντικό να μην χάσουμε την αξιοπρέπεια μας ως Αμερική" είπε.

Nicki Minaj, Jessie J και Ariana Grande δεν μοιάζει να έχουν ενημερωθεί για όλα όσα είπε η Σμιθ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ