ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κανείς δεν ξέρει γιατί ο Τομ Κρουζ επιμένει να στέλνει δώρα στην Ντακότα Φάνινγκ

Κανείς δεν ξέρει γιατί ο Τομ Κρουζ επιμένει να στέλνει δώρα στην Ντακότα Φάνινγκ

O Τομ Κρουζ είναι κάθε άλλο παρά περίεργος σε αντίθεση με όλα όσα ισχυρίζονται πολλοί, επιμένει η πρώην συμπρωταγωνίστρια του, Ντακότα Φάνινγκ.

Η Φάνινγκ δούλεψε μαζί του στην τρυφερή ηλικία των 11 στον Πόλεμο των Κόσμων.Σήμερα η Φάνινγκ είναι 22, εκείνος 54 και αυτοί οι δύο είναι φίλοι για πάντα αν και δεν βλέπουν συχνά ο ένας τον άλλον. Σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση η Φάνινγκ έχει μόνο καλά λόγια να πει για αυτόν.

"Επιμένει να μου στέλνει δώρο κάθε χρόνο από τα έντεκα μου" είπε η Φάνινγκ. "Όμορφα δώρα."

"Θεωρούσα ότι θα σταματούσε όταν έγινα 18 αλλά όχι, μετά το ίδιο όταν έγινα 21. Όμως εκείνος μου στέλνει κάτι κάθε χρόνο. Είναι πραγματικά ευγενικός."

Βέβαια δεν είναι και πολύ εμπνευσμένος στην επιλογή των δώρων. "Είναι συνήθως παπούτσια" εξήγησε η Φάνινγκ. Για όποιον δεν θυμάται, όλα ξεκίνησαν τότε:

Το όνομά του Κρουζ συνεχίζει να κάνει πρωτοσέλιδα στα tabloid έντυπα για τη σχέση του με τη Σαϊεντολογία, την κόρη του Σούρι που ίσως έχει να δει κάποια χρόνια, ίσως όχι ενώ την προηγούμενη εβδομάδα υποδύθηκε τον εαυτό του σε ένα video σατιρίζοντας τον ίδιο του τον εαυτό.

Η 18χρονη Danika Yarosh, συμπρωταγωνίστρια του στο Τζακ Ρίτσερ, μίλησε για έναν στοργικό τομ Κρουζ από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους. "Ήταν πραγματικά κανονικός, δεν ήταν ο μεγαλύτερος σταρ δράσης σήμερα" είπε στην Independent.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ