«Μόνος στο σπίτι»: To αντίο του «Κέβιν» στην Κάθριν Ο' Χάρα - «Μαμά, είχα τόσα πολλά να σου πω»
Η Κάθριν Ο'Χάρα, αριστερά, και ο Μακόλεϊ Κάλκιν παρευρίσκονται σε τελετή προς τιμήν του Κάλκιν με ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ
Jordan Strauss/Invision/APΗ απώλεια της Κάθριν Ο' Χάρα βύθισε στο πένθος το Χόλιγουντ, ωστόσο, για τον κινηματογραφικό γιο της από το «Μόνος στο Σπίτι», ήταν σίγουρα μια ακόμη πιο δύσκολη ημέρα.
Ο Μακόλεϊ Κάλκιν γνωστός ως «Κέβιν» σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ανάρτηση αποχαιρέτησε την «μητέρα» που είχε για αρκετά χρόνια στα στούντιο.
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μακόλεϊ Κάλκιν δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο από την ταινία «Μόνος στο Σπίτι», αλλά και μία φωτογραφία από τη μέρα που απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, όπου εκείνη στέκεται περήφανη στο πλευρό του.
Στην ανάρτησή του, την αποκάλεσε «μητέρα» και εξομολογήθηκε πως δεν πρόλαβε να της εκμυστηρευτεί όσα ήθελε, αφού θεωρούσε ότι θα μοιράζονταν πολλά χρόνια ακόμη.
«Μαμά, νόμιζα πως είχαμε χρόνο. Ήθελα και άλλο. Ήθελα να κάθομαι σε μια καρέκλα δίπλα σου. Σε άκουσα, αλλά είχα τόσα πολλά ακόμη να σου πω. Σ’ αγαπώ. Θα σε δω αργότερα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέθανε η ηθοποιός Κάθριν Ο' Χάρα - Είχε υποδυθεί τη μητέρα του Κέβιν στο «Μόνος στο σπίτι»
Ποιοι θα πληρώσουν φέτος διπλό ΕΝΦΙΑ - Ποιοι δικαιούνται μείωση 20%
00:30
Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός 78-79: Επιστροφή στις νίκες για το «Τριφύλλι» με σπουδαίο Σλούκα
00:01
Ταξιδιωτική οδηγία για τον Νίγηρα εξέδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
23:53
Η Βενεζουέλα εκφράζει «αλληλεγγύη» στην Αβάνα μετά το διάταγμα του Τραμπ για επιβολή δασμών
23:42