ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζόντι Φόστερ for President: η Τζένιφερ Λόρενς εκθειάζει την δυναμική σταρ στα ΒΑFTA Britannia

Τζόντι Φόστερ for President: η Τζένιφερ Λόρενς εκθειάζει την δυναμική σταρ στα ΒΑFTA Britannia
REUTERS/Danny Moloshok

Ήταν μια ιδιαίτερη, γεμάτη από βρετανικό φλέγμα και class βραδιά στο Λος Άντζελες. Τα BAFTA Britannia Los Angeles Awards ολοκληρώθηκαν επιβραβεύοντας επαγγελματίες της βιομηχανίας του θεάματος. 

Η Τζόντι Φόστερ ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα στην τελετή, κατά την οποία βραβεύεται η "ισχυρή σύνδεση" των βρετανικών ταλέντων και των σταρ του Χόλιγουντ, στην κινηματογραφική βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Λόρενς παρέδωσε στην βραβευμένη με Όσκαρ συνάδελφό της το βραβείο Στάνλεϊ Κιούμπρικ Britannia για την 35χρονη της πορεία στην κινηματογραφική βιομηχανία και τα εμπόδια που ξεπέρασε για να καταξιωθεί στο Χόλιγουντ.

Με την ευκαιρία αυτή η πρωταγωνίστρια των "Αγώνων Πείνας" δήλωσε ότι "η Τζόντι μου είπε κάποτε: Μία μέρα θα κοιτάς πίσω, τις επιλογές που έκανες σαν ηθοποιός και θα αντικατοπτρίζουν κάτι που συνέβαινε στην προσωπική σου ζωή. Ε, λοιπόν αυτό έκανα και είδα ότι το βασικό θέμα σε όλες μου τις ταινίες είναι ότι είναι όλες white trash με πολλές ευθύνες. Εάν το σκεφτείτε, είναι αλήθεια".

"Ενώ της Τζόντι... βλέπω μία γενναία γυναίκα σε ένα τρομακτικό μέρος. Αυτό μου θύμισε μία γυναίκα που πέρασε την διαχωριστική γραμμή και ξεκίνησε να σκηνοθετεί, όταν δεν είχε γίνει μόδα οι γυναίκες να κάνουν κάτι τέτοιο" επισήμανε η ηθοποιός. "Παρακαλώ καλωσορίστε την γυναίκα που θα έχει την ψήφο μου ως επόμενη πρόεδρο των ΗΠΑ", είπε η Λόρενς υποδεχόμενη την Φόστερ στη σκηνή.

2016 10 29T041428Z 981279876 S1BEUJRSDWAA RTRMADP 3 AWARDS BAFTA BRITANNIA

Στην τελετή επιπλέον τιμήθηκαν οι Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Σάμιουελ Τζάκσον, Ρίκι Τζερβές, Φελίσιτσι Τζόουνς και ο σκηνοθέτης Ανγκ Λι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ