ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι προτιμήσεις, οι ώρες, οι συσκευές. To Pornhub αποκαλύπτει τι πορνό καταναλώνουμε

Οι προτιμήσεις, οι ώρες, οι συσκευές. To Pornhub αποκαλύπτει τι πορνό καταναλώνουμε
Pornhub/ Tumblr

Η libido καλά κρατεί. Καθώς η οικονομική αβεβαιότητα εξακολουθεί να υπάρχει, τόσα Eurogroup μετά, η λαγνεία των Ελλήνων εξακολουθεί να εκτονώνεται οnline και γίνεται viral ανάρτηση παντού.

H ιστοσελίδα που έχει κάνει αυτοσκοπό όχι μόνο να γίνει η Google της πορνογραφίας αλλά και αυτή που θέλει να την αποδαιμονοποιήσει με (επιστημονικοφανή πολλές φορές) προτάσεις και αναλύσεις ανέδειξε τον Έλληνα χρήστη του πορνογραφικού υλικού.

Τα στατιστικά στοιχεία του Pornhub είναι εξοντωτικά. Τι αναζητάς, πότε το αναζητάς, από που το αναζητάς και συνεπώς γιατί το αναζητάς, είναι όλα συγκεντρωμένα στα ινφογραφήματα της Pornhub που αναδεικνύουν την Ελλάδα καλύτερο πελάτη του είδους παγκοσμίως.

Το Pornhub είναι για όσους περνάνε πολύ χρόνο αντιπαραγωγικά η δημοφιλέστερη ιστοσελίδα παγκοσμίως. Αυτά είναι όλα όσα μάθαμε για αυτούς που πιάνουν τον εαυτό τους, περίπου όλους μας.

Ξοδεύουμε 8 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο και το κάνουμε όπως οι Γάλλοι και οι Πορτογάλλοι -κάτι που μας κάνει Ελληνογάλλους;

Επίσης, κάθε Δευτέρα ξοδεύουμε περισσότερο, κάθε Τρίτη το λιγότερο. Το δεύτερο είναι παγκόσμια πρωτιά και μπράβο σε όλους όσοι συμμετέχουν. Ακόμη κάθε μεσημέρι τα πληκτρολόγια παίρνουν φωτιά καθώς η ώρα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα είναι λίγο μετά το φαγητό (15:00 με 16:00). Καλή χώνεψη περίπου. Ακόμη: 24% της επισκεψιμότητας είναι γυναίκες. “Με την ανεργία στο 25%, η πραγματικότητα είναι ότι για πολλούς, οι εργάσιμες μέρες δεν είναι αρκετές για να κάνουν τη διαφορά από τα ΣΚ”, αναφέρει η ιστοσελίδα. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοεί.

Επιμένουμε Ελληνικά.

Θέλουμε πρώτα να δούμε την Τζούλια Αλεξανδράτου και μετά τη Λίσα Αν. Τρίτη ακολουθεί η κα. Μαριάννα Ντούβλη. Εννοείται ότι η Κιμ Καρντάσιαν είναι και εδώ.

Πρωτοχρονιά, Κυριακή του Πάσχα και Μεγάλη Παρασκευή υπάρχει πτώση στην κίνηση, 15αύγουστο πάλι όχι.

Στην Ήπειρο έχουν πολύ καλό bandwidth;

Το κάνουμε από desktop, ακολουθούν τα smartphones, ακολουθούν οι λογαριασμοί σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

Οι πιο νέοι σε ηλικία αναζητούν "twerking" σαφώς επηρεασμένοι από τη μουσική βιομηχανία.

Οι 25 με 34 αναζητούν "γαργαλητό" και το αμέσως επόμενο ηλικιακό group το “fbb” -αναζήτησα μια ερμηνεία, ποικίλει όπως οι προτιμήσεις. Επιπλέον δημοφιλείς αναζητήσεις το Παρίσι και οι Άραβες στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Αντί επιλόγου ας καταλήξουμε εκεί από όπου περίπου ξεκινήσαμε. Στις κατηγορίες, οι μεγάλες ηλικίες αναζητούν κάτι σε Γαλλικό που δεν είναι μπαγκέτα.

Υποσημείωση: κάπως έτσι το Playboy γίνεται ξανά περιοδικό λόγου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ