ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άρης: Το National Geographic ξεκίνησε το παγκόσμιο ταξίδι για την αποίκηση του κόκκινου πλανήτη

Άρης: Το National Geographic ξεκίνησε το παγκόσμιο ταξίδι για την αποίκηση του κόκκινου πλανήτη
copyright ©National Geographic

Πρώτη προβολή της νέας σειράς ντοκιμαντέρ «ΑΡΗΣ» στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου. Το παγκόσμιο τηλεοπτικό γεγονός «ΑΡΗΣ» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 21:00 στο National Geographic.

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «ΑΡΗΣ» του National Geographic έκανε avant premiere την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου, με τους καλεσμένους να συμμετέχουν σε μια μοναδική εμπειρία προβολής του πρώτου επεισοδίου της νέας σειράς. Η προβολή έγινε στον εντυπωσιακό θόλο του πλανηταρίου, ο οποίος δημιούργησε τη καθηλωτική αίσθηση του έναστρου νυχτερινού ουρανού, καθ' όλη τη διάρκεια της προβολής.

Mars 002

copyright ©National Geographic

Η αρχή της βραδιάς έγινε με μία προβολή αποκλειστικά για τους νικητές του διαγωνισμού που «έτρεξε» μέσα από τη σελίδα του National Geographic στο Facebook συγκεντρώνοντας πάνω από 4.000 συμμετοχές!

Mars 003

copyright ©National Geographic

Ακολούθησε η προβολή για τους καλεσμένους, ταξιδεύοντάς τους στον κόκκινο πλανήτη. Τις προβολές προλόγισαν ο Ακαδημαϊκός, Δρ. Σταμάτιος Κριμιζής, Ομότιμος Διευθυντής Κέντρου Διαστημικής Έρευνας, Johns Hopkins University και ο κ. Βασίλης Ηλιόπουλος, General Manager FOX Networks Group, ενώ στη συνέχεια οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοριακά cocktails εμπνευσμένα από τον κόκκινο πλανήτη, να «ταξιδέψουν» μέσα από μια μοναδική φωτογραφική έκθεση από Έλληνες αστροφωτογράφους, καθώς και να βιώσουν την εμπειρία του Microsoft Hololens, βλέποντας σε ολογραμματική απεικόνιση το πλανητικό μας σύστημα.

Mars 004 Δρ.ΣταματιοςΚριμιζης

copyright ©National Geographic

Mars 005 ΑνναΜπουσδουκου

copyright ©National Geographic

Mars 006

copyright ©National Geographic

Η νέα σειρά «Άρης» επαναπροσδιορίζει τον όρο τηλεοπτική αφήγηση, καθώς τα 6 επεισόδιά της συνδυάζουν την ποιότητα παραγωγής μιας ταινίας μεγάλου μήκους, με την απαράμιλλη ποιότητα ενός σύγχρονου ντοκιμαντέρ του National Geographic. Σε παραγωγή των Brian Grazer και Ron Howard, η σειρά αφηγείται τη συναρπαστική προσπάθεια της ανθρωπότητας να κατακτήσει τον πλανήτη Άρη. Τα επεισόδια μας ταξιδεύουν στο μέλλον και συγκεκριμένα στο έτος 2033, ημερομηνία έναρξης της αποστολής προς στον πλανήτη Άρη, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει τους κορυφαίους επιστήμονες και ερευνητές του σήμερα όπως οι Elon Musk (CEO και διευθυντής σχεδιασμού, SpaceX, πρόεδρος SolarCity), Charles Bolden (διαχειριστής NASA, πρώην αστροναύτης NASA), Peter Diamandis (ιδρυτής και πρόεδρος X-Prize, συν-ιδρυτής και αντιπρόεδρος Planetary Resources), Neil DeGrasse Tyson (διευθυντής πλανηταρίου Hayden στο Rose Center for Earth and Space) μεταξύ άλλων, οι οποίοι αναλύουν τις μεγάλες δυσκολίες αλλά και τις τεράστιες επιτυχίες της Σύγχρονης Επιστημονικής Διαστημικής Επανάστασης.

NG Logo

Το παγκόσμιο τηλεοπτικό γεγονός «ΑΡΗΣ» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 21:00 αποκλειστικά στο National Geographic!

Το National Geographic είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

Δείτε το επίσημο trailer της σειράς:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site mars.natgeotv.com/gr τη σελίδα του National Geographic Channel στο Facebook ή το κανάλι στο YouTube

ΔΗΜΟΦΙΛΗ