ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αυτό είναι το επικό trailer του Rogue One: A Star Wars Story (και με λίγο παραπάνω Darth Vader)

Αυτό είναι το επικό trailer του Rogue One: A Star Wars Story (και με λίγο παραπάνω Darth Vader)
Youtube

Οι θαυμαστές του Star Wars έχουν ήδη ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για το «Rogue One: A Star Wars Story», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην χώρα μας στις 15 Δεκεμβρίου.

Στο Rogue One πρόκειται να παρακολουθήσουμε τις προσπάθειες μας ομάδας επαναστατών να αποκτήσουν τα σχέδια για την κατασκευή του υπέρτατου όπλου της Αυτοκρατορίας, του γνωστού σε όλους μας Death Star.

Στο νέο trailer του Star Wars μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από σκηνές που δεν υπήρχαν στο δεύτερο trailer (που κυκλοφόρησε στα μέσα Οκτωβρίου) και παράλληλα μαθαίνουμε λίγα πράγματα παραπάνω για την καταγωγή της Jyn Erso. Για bonus θα δείτε λίγο παραπάνω από τον Lord Vader.

Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι η Φελίσιτι Τζόουνς (υποψήφια για Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου με τη «Θεωρία των Πάντων»), ο Ντιέγκο Λούνα («Milk»), ο Φόρεστ Γουίτακερ («Ο Τελευταίος Βασιλιάς της Σκωτίας»), ο Μαντς Μίκελσεν και υπεύθυνος για τη μουσική ο βραβευμένος με Όσκαρ Μάικλ Τζιακίνο, που αντικατέστησε τον ελληνικής καταγωγής Αλεξάντρ Ντεσπλά («Ξενοδοχείο Grand Budapest»).

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τις ταινίες, «Rogue» ονομάζουν οι πιλότοι της Επανάστασης τα διαστημόπλοιά τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ