ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τrailer park: O Κινγκ Κονγκ επέστρεψε με επικά νεύρα, η Τζένιφερ Λόρενς παλεύει με την βαρύτητα

Τrailer park: O Κινγκ Κονγκ επέστρεψε με επικά νεύρα, η Τζένιφερ Λόρενς παλεύει με την βαρύτητα

Κάτι για το ποπ κορν της ημέρας. Ο απίθανα επικός και γιγάντιος όγκος του Βασιλιά των Ζουγκλών Όλων ("μα δεν το λέμε ποτέ έτσι" μου λένε, μετά το trailer το συζητάμε ξανά), ο Κινγκ Κονγκ επιστρέφει στη σκοτεινή αίθουσα και είναι πιο εκνευρισμένος από πάντα.

Μέχρι σήμερα τα κτήνη που ορίζουν το ποιος ζει και ποιος πεθαίνει στο πολυαναμενόμενο blockbuster "Kong: Skull Island" παρέμεναν ένα μυστήριο, αυτή την εβδομάδα όμως το πρώτο επίσημο trailer της εκδοχής του Jordan Vogt-Roberts στον μύθο που εκτίμησαν πολλοί σκηνοθέτες στο παρελθόν αποκάλυψε όλα όσα θα ακολουθήσουν.

Σε αυτή την εκδοχή της ιστορίας είμαστε στα 70s, στα χρόνια του Βιετνάμ, οι Τομ Χίντλεστον, Μπρι Λάρσον, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και βρίσκονται σε ένα μυστηριώδες νησί του Νότιου Ειρηνικού όπου ανακαλύπτουν "παράξενα, άγνωστα πλάσματα και μυθικά τέρατα". Ανάμεσα σε αυτούς ο Βασιλιάς του νησιού Κινγκ Κονγκ που είναι κάτι άλλο από ακόμη ένας γορίλας.

kong2

Τα τέρατα στην οθόνη υπόσχονται μια περιπέτεια με πολύ περισσότερη αδρεναλίνη από αυτή που μας χάρισε η εκδοχή του Πίτερ Τζάκσον και σίγουρα θυμίζει κάτι από την τελευταία εμφάνιση του Γκοτζίλα στη μεγάλη οθόνη. Προετοιμαστείτε να πιστέψετε ότι το μέγεθος μετράει στο trailer του "Kong: Skull Island".

To "Kong: Skull Island" θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαρτίου 2017 στις ΗΠΑ.

Η βαρύτητα δεν είναι φίλη της Τζένιφερ Λόρενς

Σε άλλα clip της εβδομάδας για την κινηματογραφική παραγωγή που θέλει να κάνει εισιτήρια η SONY έδωσε στη δημοσιότητα ένα clip από το διαγαλαξιακό υβρίδιο θρίλερ/ρομάντζου "Passengers". Με τον "Φύλακα του Γαλαξία" Κρις Πρατ και την οσκαρούχο Τζένιφερ Λόρενς.

Η ιστορία είναι αυτή: "'Ενα διαστημόπλοιο ταξιδεύει προς μια γαλαξιακή αποικία που απέχει 125 χρόνια μακριά. Από ένα λάθος όμως, δυο από τους 5.000 επιβαίνοντες ξυπνούν 90 χρόνια νωρίτερα απο το προγραμματισμένο όταν και συνειδητοποιούν πως μια δυσλειτουργία ή μια κατευθυνόμενη απειλή, είναι ικανή να σκοτώσει όλο το πλήρωμα". Ερωτεύονται, αναλαμβάνουν να σώσουν τους άλλους και πολλοί μιλάνε για ένα έργο που είναι εν μέρει "Τιτανικός", "The Notebook", "Χαμένοι στη Μετάφραση" αλλά και "Η Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού".

Στο clip από την ταινία η Λόρενς παγιδεύεται μέσα σε μια σφαίρα από νερό όταν απολαμβάνει ένα μπάνιο στην πισίνα του διαστημικού σκάφους μετά την αφύπνιση της. Γιατί; Μα χάθηκε η βαρύτητα και αυτό είναι πολύ κακό για την JLaw. Eντυπωσιακή σκηνή και μία απορία. Γιατί κάποιος να βάλει πισίνα σε ένα διαστημόπλοιο;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ