ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Ήμουν κομμάτια μέσα μου». Πώς η Σελένα Γκόμεζ έκανε την βραδιά των American Music Awards δική της

«Ήμουν κομμάτια μέσα μου». Πώς η Σελένα Γκόμεζ έκανε την βραδιά των American Music Awards δική της
REUTERS/Mario Anzuoni

Για πρώτη φορά μετά τη διακοπή της περιοδεία της και την εισαγωγή σε κλινική για να καταπολεμήσει τους εφιάλτες της κατάθλιψης και τον εθισμό της στα χάπια, η Σελένα Γκόμεζ εμφανίστηκε στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία (Αmerican Music Awards) με μια εξομολόγηση εκ βαθέων.

Σπάζοντας τη σιωπή της η Γκόμεζ που κέρδισε το βραβείο Favorite Female Artist-Pop/Rock στα A.M.A.s. του 2016 η βασίλισσα του Instagram μίλησε με ειλικρίνεια για τους δράκους της ζωής της.

“Το 2014 υπήρξα 100% ειλικρινής μαζί σας από αυτή την ίδια σκηνή που βρίσκομαι τώρα. Νομίζω ότι μπορώ να πως με σιγουριά ότι οι περισσότεροι από εσάς ξέρετε τη ζωή μου, είτε ήθελα κάτι τέτοιο, είτε όχι. Έπρεπε να το σταματήσω. Γιατί είχα τα πάντα ενώ μέσα μου ένιωθα 'σπασμένη'" είπε στην αρχή του λόγου της.

Στη συνέχεια η Γκόμεζ είπε ότι πάλεψε να κρατηθεί δυνατή για τους fan της, κάτι που την ανάγκασε να βάλει τον εαυτό και την ευτυχία της σε δεύτερη μοίρα.

Αν είσαι σπασμένος μέσα σου, μπορείς να το διορθώσεις" κατέληξε. Φορώντας μια εντυπωσιακή τουαλέτα Prada η Γκόμεζ ήταν υποψήφια για τα βραβεία Artist of the Year και Favorite Pop/Rock Female Artist.

Η Σελένα Γκόμεζ δεν έδωσε κάποια άλλη συνέντευξη στο κόκκινο χαλί, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι δεν είναι ακόμη έτιμη να παραδοθεί στα φώτα της δημοσιότητας και όλα τα αντίτιμα τους.

Δεν με ενδιαφέρει να βλέπω το σώμα σας στο Instagram, θέλω να βλέπω τι έχετε στην καρδιά σας" είπε δακρυσμένα. "Αυτό δεν είναι μια προσπάθεια να κερδίσω τη συμπάθεια σας, δεν την αποζητώ πλέον. Το μόνο που μπορώ να πω είναι μέσα από την καρδιά μου είναι ότι είμαι ευγνώμων που έχω την ευκαρία να μοιράζομαι καθημερινά πράγματα με τους ανθρώπους που αγαπώ" είπε η Σελένα Γκόμεζ παραδίδοντας μαθήματα γενναιότητας που σπάνια αποκαλύπτουν οι λαμπεροί, πλούσιοι και διάσημοι σήμερα.

"Είτε με σέβεστε είτε όχι, θέλω να ξέρετε κάτι για μένα. Νοιάζομαι για τους άλλους και σας ευχαριστώ τόσο πολύ για αυτό το βραβείο. Αυτό είναι δικό σας. Σας ευχαριστώ" κατέληξε η Γκόμεζ που συνεχίζει τη μάχη της όταν τα φώτα σβήνουν.

2016 11 21T012012Z 784282819 HT1ECBL03P84J RTRMADP 3 AWARDS AMERICANMUSIC

ΔΗΜΟΦΙΛΗ