ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Παρά την κατάθλιψη, η Αdele θέλει να γίνει ξανά μητέρα

Παρά την κατάθλιψη, η Αdele θέλει να γίνει ξανά μητέρα

Μόλις κάποιες εβδομάδες πριν η τραγουδίστρια των ρεκόρ, Adele, μίλησε στο περιοδικό Vanity Fair για την επιλόχεια κατάθλιψη μετά τη γέννηση του 4χρονου γιου της Άντζελο. Όπως φαίνεται ήταν μια ψυχολογική κατάσταση που δεν της άλλαξε τη στάση προς τη μητρότητα.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εμφάνισης της στην πόλη Φοίνιξ της Αριζόνα η Adele ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι θα αποκτήσει και δεύτερο παιδί. Όπως διακρίνεται σε ανάρτηση στο Twitter η Adele φώναξε στο κοινό της:

"Παραδεχθείτε με -τα κατάφερα! Θα τα πούμε ξανά. Σε ένα δύο χρόνια θα επιστρέψω. Δεν θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα. Ας με κατεβάσει τώρα κάποιος από τη σκηνή" λέει ενώ στη συνέχεια μουρμουρίζει κάτι σαν "Πάω να κάνω ακόμη ένα παιδί" -τουλάχιστον αυτό υποθέτει το περιοδικό People.

Πολλοί πιστεύουν ότι αυτή η στιγμή ήταν και το ιδανικό κλείσιμο μιας περιοδείας που επιβεβαίωσε την ηγεμονία της στη μουσική βιομηχανία.

Βέβαια η 28χρονη έχει ακόμη μια σειρά από υποχρεώσεις που πρέπει να τελειώσει πριν παραδοθεί ξανά στην οικογένεια. Η περιοδεία της δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί καθώς έχει δεσμευτεί για οκτώ εμφανίσεις στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία στα τέλη Φεβρουαρίου οπότε εαν και εφόσον η Adele γίνει μάνα θα είναι τουλάχιστον μετά από πέντε μήνες από τώρα.

https://www.instagram.com/p/p

Μερικές ώρες αργότερα, η Adele δημοσίευσε στο Instagram το καλωσόρισμα που της επιφύλασσε ο 4χρονος Άντζελο. "Μαμά τα κατάφερες!" έγραψε σε πανό ο μικρός καθώς η μητέρα του ολοκλήρωσε με επιτυχία 107 εμφανίσεις σε 10 μήνες. Κλασικά, η Αdele μπορεί να αστειεύεται, μπορεί και όχι. Η εφημερίδα Mirror είχε δημοσιεύσει τον Μάρτιο ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η γυναίκα των ρεκόρ της βρετανικής δισκογραφίας επέμενε ότι θέλει δεύτερο παιδί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ