ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Mπεν Στίλερ μιλάει ανοιχτά για τον καρκίνο: "Ήμουν πολύ τυχερός"

O Mπεν Στίλερ μιλάει ανοιχτά για τον καρκίνο: "Ήμουν πολύ τυχερός"

Ένα μήνα και κάτι πριν ο αγαπημένος κωμικός του Χόλιγουντ Μπεν Στίλερ αποκάλυψε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Χάουαρντ Στερν τη μάχη του με τον καρκίνο. Σήμερα αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες στην πάλη του με την ασθένεια.

Στην πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση στο "Today" show του Ματ Λάουερ ο Zoolander συνεχίζει την καμπάνια ευαισθητοποίησης για τη νόσο και επισήμανε, ακόμη μια φορά, τη σημασία της πρόληψης. Άλλωστε ουσιαστικά αυτό που τον έσωσε ήταν ένα προγνωστικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Ήμουν πραγματικά πολύ τυχερός καθώς η θεραπεία μου ήταν βασικά όλη κι όλη μία εγχείρηση. Οποιοσδήποτε είχε καρκίνο, ξέρει πως πρέπει να συνεχίσει να κάνει τεστ και ελέγχους, αλλά εγώ πραγματικά είμαι πολύ τυχερός" είπε ο ηθοποιός.

Ο διάσημος ηθοποιός αναφέρθηκε στο σουρεαλισμό που έζησε στο νοσοκομείο και, ως κωμικός, προσπάθησε να οπλίσει τον εαυτό του με ψυχραιμία.

"Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με την ερώτηση: 'Θέλεις να ζήσεις ή θέλεις να είσαι σίγουρος ότι η σεξουαλική σου ζωή είναι όσο τον δυνατόν καλύτερη;' έκανα την επιλογή του να ξεφορτωθώ τον καρκίνο και μετά... βλέποντας και κάνοντας" είπε για την αφαίρεση του προστάτη που επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή των αντρών. "Eυτυχώς, όλα είναι μια χαρά" συμπλήρωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ