ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η (πολύ έγκυος) Νάταλι Πόρτμαν θα γιορτάσει Χριστούγεννα για πρώτη φορά

Η (πολύ έγκυος) Νάταλι Πόρτμαν θα γιορτάσει Χριστούγεννα για πρώτη φορά

Με μια εξαιρετικά κομψή λευκή δημιουργία που αναδείκνυε την φουσκωμένη κοιλιά της η Νάταλι Πόρτμαν βρέθηκε στην τηλεοπτική εκπoμπή του Τζίμι Φάλον για να εξομολογηθεί δύο-τρία πράγματα καθώς προωθεί τη νέα ταινία της που ίσως τη φέρει νικήτρια στα Oscar. Η Τζάκι Κένεντι της μεγάλης οθόνης για αυτή τη σεζόν χαμογέλασε πολύ όταν ο Φάλον τη ρώτησε πόσο (λίγο) καιρό έχει ακόμη πριν γεννήσει.

"Είμαι μόλις στην αρχή" είπε η Πόρτμαν που υπερασπίστηκε τη φουσκωμένη φιγούρα της λέγοντας αυτό που όλοι υποθέταμε. "Είμαι πολύ μικροκαμωμένη και έτσι όλα φαίνονται πιο εντυπωσιακά" σχολίασε και μετά αναφέρθηκε όχι στην ταινία, αλλά σε ένα παιδικό όνειρο ποτ φέτος θα κάνει για πρώττη φορά πραγματικότητα.

"35 χρόνια μετά θα έχω και εγώ το χριστουγεννιάτικο δέντρο μου" είπε η Πόρτμαν δηλώνοντας πανευτυχής.

Η 35χρονη Πόρτμαν, έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον σύζυγο της, Μπενζαμέν Μιλπλιέ, αποκάλυψε στην εκπομπή The Tonight Show με τον Τζίμι Φάλον ότι φέτος θα στολίσει χριστουγεννιάτικο δέντρο για πρώτη φορά στη ζωή της.

Εγώ γιορτάζω το Χανούκα, είμαι Εβραία, όμως η οικογένεια του συζύγου μου γιορτάζει τα Χριστούγεννα. Έτσι, συνήθως περνάμε το Χανούκα στο δικό μας σπίτι και τα Χριστούγεννα στο δικό τους. Όμως φέτος πέφτουν και οι δύο γιορτές μαζί και είναι μια πολύ ευτυχής συγκυρία. Φέτος οι γονείς του Μπενζαμέν θα έρθουν στο σπίτι των γονιών μου και με αφορμή αυτό θα στολίσουμε επιτέλους και εμείς το δικό μας χριστουγεννιάτικο δέντρο" είπε η Πόρτμαν.

Natalie Portman Benjamin Millepied Kiss Pictures 2012 Vanity Fair Oscars Party

"Έχω περάσει όλη μου τη ζωή χωρίς χριστουγεννιάτικο δέντρο και ξαφνικά έχουμε αυτή την τέλεια δικαιολογία. Ξέρεις είναι η κρυφή ευχή κάθε Εβραίου να έχει κάποτε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εμένα μου πήρε 35 χρόνια αλλά θα πραγματοποιηθεί" συμπλήρωσε η Νάταλι Πόρτμαν και μετά έπαιξε ένα παιχνίδι εξοντώνοντας τους αντιπάλους της, ανάμεσα τους και τον μουσουργό Νιλ Ντάιμοντ, γιατί είναι ταλαντούχα, όμορφη, έξυπνη και... πολύ έγκυος για πολύ καιρό ακόμη.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ