ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι Rihanna & πρίγκιπας Χάρι κάνουν τεστ για HIV

Οι Rihanna & πρίγκιπας Χάρι κάνουν τεστ για HIV

O πρίγκιπας Χάρι και η βασίλισσα των Μπαρμπέιντος Rihanna συναντήθηκαν στα πλαίσια της 15ήμερης περιοδείας του στην Καραϊβική.

Το νέο it ζευγάρι (που θα ήθελαν να είναι τα media) συναντήθηκε δύο φορές στο πλαίσιο εορτασμού των 50 ετών ανεξαρτησίας της πατρίδας της πριγκίπισσας της ποπ.

H Rihanna και ο Χάρι αντάλλαξαν χειραψία σε δεξίωση που παρέθεσε ο πρωθυπουργός των Μπαρμπέιντος και μίλησαν για λίγα λεπτά και το Vanity Fair αναφέρει ότι ο χαιρετισμός του γαλαζοαίματου ήταν πολύ αδιάφορος και βαρετός. "Γεια σου, είμαι ο Χάρι! Χάρηκα που σε γνώρισα" φέρεται να είπε και η Rihanna δεν εντυπωσιάστηκε από την ευρηματικότητα του, αναφέρει το δημοσίευμα -αλλά κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει κάτι πέρα από το να κάνει υποθέσεις για αυτή τη συνάντηση κορυφής της light ειδησεογραφίας.

Η Rihanna βρέθηκε δίπλα από τον Χάρι όταν ο τελευταίος απηύθυνε τις ευχές της γιαγιά του βασίλισσας Ελισάβετ πτος τους ιθαγενείς: "Ο πρίγκιπας Φίλιππος και εγώ στέλνουμε τις θερμότερες ευχές στον Πρωθυπουργό και στους ανθρώπους των Μπαρμπέιντος" είπε.

Στα πλαίσια της επίσκεψης του ο Χάρι επισκέφτηκε και το νοσοκομείο “Queen Elisabeth” στο Bridgetown όπου και συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και ασθενείς. Επιπλέον Riri και Χάρι παρακολούθησαν μαζί μια συναυλία στην πόλη και με αφορμή τη χθεσινή παγκόσμια μέρα κατά του AIDS αποφάσισαν να κάνουν τεστ HIV μπροστά στη κάμερα για ευαισθητοποίηση του κοινού και για να δείξουν πόσο εύκολη είναι η διαδικασία.

Πρώτα η Rihanna -καθώς πάντα οι κυρίες προηγούνται- και έπειτα ο Πρίγκιπας υποβλήθηκαν σε εξέταση HIV και το παλάτι δημοσίευσε το γεγονός στο Twitter. Το Vulture θέλει να αφηγηθεί τον έρωτα τους και υποθέτει κάτι τέτοιο:

Όταν η Rihanna έγινε Ουίνδσορ (ένας μεγαλοαστικός μύθος)

Σε κάποιες δεκαετίες από τώρα, καθώς κάθονται δίπλα δίπλα στο τζάκι που ζεσταίνει το Balmoral, ο πρίγκιπας Χάρι και η Robyn "Rihanna" Fenty θα αφηγούνται την γνωριμία τους τρώγοντας πουτίγκα και πίνοντας τσάι. Συναντήθηκαν στην πατρίδα της RiRi, στα Μπαρμπέϊντος με αφορμή την 50η επέτειο ανεξαρτησίας του νησιού. Έκαναν τεστ για HIV μαζί και κανείς τους δεν λιποψύχισε.

Τα media απαθανάτισαν τον έρωτα στο βλέμμα του Χάρι.

Μπορεί για το BBC να ήταν η 15ήμερη περιοδεία του Χάρι στην Καραϊβική αλλά για όλους τους άλλους ήταν "Όταν ο Χάρι συνάντησε τη Rihanna μετά από 15 μέρες για πρώτη φορά και άλλαξαν τα πάντα".

"Είμαστε πέρα για πέρα σίγουροι ότι η βασίλισσα, όπως και κάθε άλλος άνθρωπος με λογική κα καρδιά, λάτρεψε τη Rihanna. Η ποπ σταρ είναι φιλόζωη οπότε κάθε κόργκι γάβγισε με ευτυχία στο άκουσμα αυτού του νέου δεσμού. Ας δούμε τους τίτλους της RiRi.

Robyn Rihanna Fenty-Windsor.

Ή Rihanna της Ουαλίας.

Ή Robyn, Δούκισσα του (συμπληρώστε το φέουδο της αρεσκείας σας).

Σταδιακά η Rihanna, ίσως, γίνει και βασίλισσα Ri -αν και αυτό προϋποθέτει τη δυσαρέσκεια της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ωστόσο τόσο ο πρίγκιπας Τζορτζ όσο και η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα διασκεδάζουν πολύ περισσότερο στη ζεστή έπαυλη των Χάρι και RiRi στην Καραϊβική από το κρύο, παγωμένο κάστρο του Ουίνδσορ ακούγοντας μουσικές που ενοχλούν τους άλλους στη φαμίλια. Μελωδίες σαν αυτές.

Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα (πίνουν τσάι, χαιδεύουν ο ένας το μάγουλο του άλλου, η Rihanna ανάβει ένα τσιγάρο από τα Μπαρμπέϊντος -με κάθε ρουφηξιά θυμάται τη μέρα που έγινε έρωτας κοκ.)

Η σύντροφος του Χάρι, ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, δεν έχει διαβάσει το μύθευμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ