ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Kρίστεν Στιούαρτ, μούσα των Rolling Stones σε νέο video clip

H Kρίστεν Στιούαρτ, μούσα των Rolling Stones σε νέο video clip

H Μπέλα του Twilight επιστρέφει στην οθόνη, αυτή τη φορά όχι ως ερωμένη ενός λαμπερού βρυκόλακα με το πρόσωπο του Ρόμπερτ Πάτινσον αλλά ως η πρωταγωνίστρια στο νέο single των γερόλυκων της ροκ, The Rolling Stones.

Το single "Ride ‘Em On Down", διασκευή του τραγουδιού του Eddie Τaylor από το 1955 είναι ένα από τα κομμάτια στη νέα δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος, "Blue And Lonesome".

Στο video η Κρίστεν Στιούαρτ που έκανε πρεμιέρα σήμερα η Στιούαρτ οδηγεί μια vintage Mustang σε ένα (ύποπτα άδειο από άλλα αυτοκίνητα) Λος Άντζελες και κατά τη διάρκεια του η ηθοποιός που πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για το ρομάντζο της με τον Πάτινσον που την ταλαιπώρησε, πίνει μπύρα, απολαμβάνει ένα γλειφιτζούρι και κάπου εμφανίζεται και μια ζέμπρα για να κάνει εντύπωση.

Δεν χρειάστηκε τίποτα περισσότερα από μερικές μόνο λέξεις για να δεχτώ την πρόταση συμμετοχής στο video. The Stones. Μια Mustang του '65. Μόνη στο Λος Άντζελες" είπε η Στιούαρτ. "Λιώσαμε την πόλη για μια ολόκληρη μέρα και είχαμε φοβερό soundtrack".

To "Blue & Lonesome" είναι η 25η δισκογραφική δουλειά σε studio των Stones και περιλαμβάνει μόνο διασκευές αγαπημένων τους blues κομματιών. Σηματοδοτώντας μια επιστροφή στις ρίζες για το συγκρότημα -είναι το πρώτο τους studio album από το 2005 και το "A Bigger Bang". Ανάμεσα τους κομμάτια των Jimmy Reed, Willie Dixon, Eddie Taylor, Howlin’ Wolf κ.α. ενώ συμμετέχει και ο Έρικ Κλάπτον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ