ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η υπομονή θα ανταμειφθεί. Η Disney ανακοίνωσε τις ταινίες της μέχρι το 2020

Η υπομονή θα ανταμειφθεί. Η Disney ανακοίνωσε τις ταινίες της μέχρι το 2020

Τα καλά νέα είναι ότι η ταινία "The Incredibles 2" είναι στα σκαριά. Τα κακά νέα είναι ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2019.

Η Disney ανακοίνωσε τις ημερομηνίες προβολής των project του μέλλοντος μας και το περιοδικό Variety τις συγκέντρωσε σε μία λίστα για να κλάψουμε. Αν και το "Cars 3" της της Pixar βγαίνει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2017 όσοι από εμάς περιμένουμε μεανυπομονησία τα "Toy Story 4" και "The Incredibles 2" θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί.

Το μεν πρώτο αν και είχε ανακοινωθεί ότι θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2017 μεταφέρθηκε ένα χρόνο αργότερα ενώ το μεν δεύτερο, το προφανώς απίθανο "The Incredibles 2" θα προβληθεί τον Ιούνιο του 2019.

Ναι, σωστά διαβάσαμε. Δύο χιλιάδες δεκαεννιά. :(

To sequel των περιπετειών μιας οικογένειας με απίθανες δυνάμεις έρχεται λοιπόν 15 ολόκληρα χρόνια μετά την προβολή του πρώτου κεφαλαίου της ιστορίας τους και στα social media το δράμα εκδηλώθηκε με πολλούς θιασώτες της ταινίας να σχολιάζουν ότι μέχρι τότε θα είναι γερασμένοι.

Το μπικίνι της σκλαβιάς μιας διαγαλαξιακής πριγκίπισσας γράφει ιστορία

Η γκρίνια και η δυσαρέσκεια μετριάζεται με το Star Wars που τουλάχιστον θα βγει στις αίθουσες σε περίπου ένα μήνα και κάτι από τώρα.

You will have to wait for 'The Incredibles 2' and 'Toy Story 4' by Lisa Respers France

ΔΗΜΟΦΙΛΗ