ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μετά τον Νέμο, η περιπέτεια της Ντόρι το 2016

Μετά τον Νέμο, η περιπέτεια της Ντόρι το 2016
Pixar

Όσο εσύ κοιμόσουν το ίδιο ακριβώς έκανε και η Ντόρι, το ψάρι που δεν θυμάται τίποτα αλλά στον κόσμο της Pixar επιτέλους θυμήθηκε ότι έχει χάσει την οικογένεια της. Πρέπει να την ψάξει, αν το θυμηθεί κοκ.

Την ώρα που ο κόσμος περνάει από 40 κύματα η Ντόρι, μπλε και κίτρινη, αφελής και τολμηρή, καλλιτέχνης στα βράγχια αλλά με μνήμη μηδέν, ξεκινάει το κολύμπι σε μία άτυπη συνέχεια του “Ψάχνοντας το Νέμο”.

Το τρέιλερ που προβλήθηκε από την εκπομπή της Ellen DeGeneres που είναι η φωνή της Ντόρι μας προιδεάζει για το κολύμπι που θα ρίξουν τα εξαιρετικά επιτυχημένα εμπορικά ψάρια του κινηματογραφικού μας ενυδρείου το 2016. Μπουρμπουλήθρες παντού.

Το sequel που εδώ και χρόνια μας είχαν υποσχεθεί επιτέλους είναι σχεδόν έτοιμο και μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες της επόμενης χρονιάς. Αν το Ψάνοντας την Ντόρι ακολουθήσει τα νούμερα του Νέμο η Pixar όχι απλά θα είναι ο μόνος παίκτης στο animation αλλά θα μπορεί να αγοράσει πίσω την Ντίσνεϊ, θα ήθελε...

Ο ενθουσιασμός είναι λογικός αφού ο Νέμο πέρα από τις ποιότητες που είχε στο σενάριο και την εκτέλεση της παραγωγής του κόστισε λιγότερο από 100 εκατ. δολάρια και οι εισπράξεις του ξεπέρασαν τα 867,8 εκατομμύρια δολάρια που έγιναν 936 εκατομμύρια δολάρια μετά την επανέκδοση της ταινίας σε 3D.

Το Ψάχνοντας τον Νέμο αποτελεί επίσης το νούμερο ένα σε πωλήσεις DVD όλων των εποχών, με πάνω από 45 εκατομμύρια αντίτυπα.

H Nτόρι θα βγάλει τόσα χρήματα που θα ξεχάσει και ποιά είναι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ