ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χρόνια πολλά με τον Κρουζ Μπέκαμ, τον μίνι Τζάστιν Μπίμπερ του 2016

Χρόνια πολλά με τον Κρουζ Μπέκαμ, τον μίνι Τζάστιν Μπίμπερ του 2016

Ακολουθώντας τα επιτυχημένα βήματα των αποφοίτων της Ακαδημίας Επιχειρηματιών Μπέκαμ, ο 11χρονος Κρουζ Μπέκαμ είναι το πιο πρόσφατο αστέρι της φαμίλιας επιχειρηματιών της Βρετανίας και ως τέτοιος, έκανε το πρώτο του βήμα στη βιομηχανία του θεάματος.

To single του #IfEveryDayWasChristmas κυκλοφόρησε και αυτό είναι το πρώτο βήμα του προς τη Λεωφόρο της Δόξας, κάνοντας όλους όσοι πίστευαν ότι είναι ο μίνι Τζάστιν Μπίμπερ να έχουν και το επίσημο single που τους επιβεβαιώνει.

Ο μόλις 11 χρόνων τραγουδιστής δήλωσε ότι όλες οι εισπράξεις από την πώληση του single θα πάνε για να βοηθήσουν την φιλανθρωπική οργάνωση Global's Make Some Noise.

https://www.instagram.com/p/p

Ο σούπερ σταρ, πρώην ποδοσφαιριστής, πατέρας του Ντέιβιντ, αλλά και η σχεδιάστρια μόδας και πρώην Spice Girl Βικτόρια έκαναν ό,τι έπρεπε δημοσιεύοντας στα social media τους στιγμιότυπα από την προετοιμασία του χριστουγεννιάτικου single.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με τον μικρό Κρουζ να ακούει το τραγούδι του στην πρώτη ραδιοφωνική του μετάδοση.

"Δεν είναι ένα συνηθισμένο πρωινό πριν πάει στο σχολείο. Είμαι περήφανος για το μικρό μου αγόρι και για το νέο του χριστουγεννιάτικο τραγούδι, με το οποίο θα βοηθήσει τα παιδιά του Ηνωμένου Βασιλείου με τα έσοδα από αυτό", έγραψε ο σούπερ σταρ.

https://www.instagram.com/p/p

Η μητέρα του εξομολογήθηκε στο τοκ σόου του Σεθ Μέγερς ότι ούτε η ίδια ούτε ο σύζυγός της γνώριζαν το ταλέντο του γιου τους. "Δεν είχαμε συνειδητοποιήσει ότι μπορούσε να τραγουδήσει, συνεχώς έπαιζε ποδόσφαιρο" είπε το πρώην Spice Girl.

https://www.instagram.com/p/p

Από την πλευρά του ο Πιρς Μόργκαν που κάνει εμετό για να μαζέψει τηλεθέαση είχε ακόμη ένα καλό λόγο να πει για κάποιον που είναι πιο διάσημος, και πολύ πιο νέος, από αυτόν.

Όπως θα περίμενε κανείς, o αδελφός του, σκηνοθέτης και φωτογράφος Μπρούκλιν Μπέκαμ έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει το video clip του single του αδελφού του Κρουζ. Αυτή είναι η τελευταία επιχειρηματική δραστηριότητα της βιομηχανίας θεάματος των Mπέκαμ.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ