ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Trailer park: Πίθηκοι, Spider-Man, Assassin's Creed, Baywatch & sex

Trailer park: Πίθηκοι, Spider-Man, Assassin's Creed, Baywatch & sex

H εβδομάδα είναι γεμάτη ερωτηματικά. Που βρέθηκαν τα λεφτά; Πόσα στοιχεία έχει στα χέρια της η CIA για τη φερόμενη εμπλοκή του Κρεμλίνου στις εκλογές των ΗΠΑ ήδη από το 2008; 

Όμως για το Χόλιγουντ είναι μια εβδομάδα που τα trailer των blockbuster δείχνουν τα δόντια τους. Την αρχή την έκανε το δεύτερο trailer του Fifty Shades Darker που ακολουθεί την ίδια επιτυχημένη πορεία σε θεάσεις με το πρώτο. Σεξ, όχι βία, ωραία μπάνια, Ντακότα Τζόνσον, Τζέιμι Ντόρναν, καμία Κιμ.

Ο Τομ Χόλαντ πέφτει στα βαθιά

Μετά ακολούθησε ο νέος Spider Man που κάνει reboot και επιστρέφει εκεί όπου όλα άρχισαν. Στο πρώτο μέρος του trailer ο Iron Man εύχεται καλή τύχη στον νέο Πίτερ Πάρκερ aka Τομ Χόλαντ. Στο δεύτερο μέρος το "Spider-Man: Homecoming" απογειώνεται.

Μετά την εμφάνισή του στο Civil War ο βρετανός Τομ Χόλαντ καλείται να αποδείξει μόνος του την αξία του ως σούπερ ήρωας και έχει στο πλευρό του την ανερχόμενη Zendaya. Στον ρόλο του μεγάλου κακού της ταινίας βρίσκουμε τον Μάικλ Κίτον ως Vulture. O Άντριου Γκάρφιλντ, προκάτοχος του Χόλαντ, δεν πέρασε καλά ως Άνθρωπος Αράχνη. Ο μόλις 20χρονος και μικροκαμωμένος βρετανός πέφτει στα δύσκολα.

Η ταινία Spider-Man: Homecoming θα προβάλλεται στις ΗΠΑ από τις 7 Ιουλίου 2017.

Μαγιό

Στη συνέχεια καμία Πάμελα Άντερσον, αρκετός The Rock, κοιλιακοί του Ζακ Έφρον και το trailer του reboot του κλασικού, τηλεοπτικού Baywatch προσπαθεί να είναι μια αστυνομική κωμωδία σαν το 21 Jump Street. Το trailer δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα. Η Kelly Rohrbach είναι πολύ ωραία με το ολόσωμο μαγιό, ο Έφρον έχει χτίσει σώμα, ο The Rock είναι ο The Rock.

Μετά τον Σκοτσέζο πολέμαρχο Μάκβεθ

Η 20th Century Fox έδωσε στη δημοσιότητα το τελευταίο trailer του πολυαναμενόμενου Assassin's Creed λίγο πριν την προβολή του τον Δεκέμβριο με περισσότερα πλάνα για τον κακό της υπόθεσης.

Η κινηματογραφική μεταφορά του υπερεπιτυχημένου παιχνιδιού που είναι πλέον franchise μοιάζει εντυπωσιακή όσο και το cast με τους Μάικλ Φασμπέντερ και Μαριόν Κοτιγιάρ να συμμαχούν ξανά μετά το υπέροχο "Mάκβεθ" για να χαθούμε στα μυστικά των δολοφόνων Templars ανά τους αιώνες. O κακός Τζέρεμι Άιρονς έχει την βρετανική προφορά του κακού που αξίζει σε μια μάχη αιώνων.

Η υπόθεση του δημοφιλούς παιχνιδιού τοποθετείται στη Φλωρεντία του 16ου αιώνα και σχετίζεται με έναν άντρα που προδίδεται από την άρχουσα τάξη και ως Ασασίνος (Δολοφόνος), θα πάρει εκδίκηση για να καθαρίσει το όνομα της οικογένειας του. Μαζί με τον Michael Fassbender συμπρωταγωνιστούν οι: Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Ariane Labed και Michael K. Williams.

Τέλος ο κόσμος ζει σε πόλεμο.

"Η τελευταία ευκαιρία"

Πίθηκοι εναντίον Ανθρώπων στην τελευταία μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Καίσαρα και τους άλλους. Το επίσημο trailer του War for the Planet of the Apes της 20th Century Fox του τρίτου κεφαλαίου του blockbuster franchise είναι ένα πνιγμένο στις εκρήξεις εκρηκτικό μείγμα ψηφιακής τεχνολογίας και ο Πόλεμος ανάμεσα στο Caesar και τον Συνταγματάχρη Γούντι Χάρελσον θα έχει μόνο ένα είδος νικητή και ένα είδος ηττημένο.

Η φύση παίρνει εκδίκηση στον Πλανήτη των Πιθήκων που από το 2011 μέχρι σήμερα κατάφερε να γίνει ένα σιωπηρά επιτυχημένο εμπορικά και δημιουργικά franchise ενώ είναι σαφές ότι οι Πίθηκοι είναι οι ανερχόμενοι σταρ του καλοκαιριού. Μετά τον King Kong ο Καίσαρας κοκ.

Το War for the Planet of the Apes θα προβληθεί στις 14 Ιουλίου 2017.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ