ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H topless αποκάλυψη της Μόνικα Μπελούτσι στην TV

H topless αποκάλυψη της Μόνικα Μπελούτσι στην TV

Ξεκίνησε υποσχόμενο να μας γυρίσει σε όλο τον κόσμο με μουσικά ακούσματα κλασικά και συμφωνικές ορχήστρες εμβληματικές να χαρίζουν στα πλάνα της την επική δράση που της αρμόζει. Η αλήθεια είναι ότι η τηλεοπτική σειρά Mozart in the Jungle εντυπωσίασε με την τόλμη της (ποιος άλλος θα τολμούσε να φέρει στη μικρή οθόνη σεξ, ναρκωτικά και κλασική μουσική αν όχι ο υποψήφιος για Όσκαρ συγγραφέας και σκηνοθέτης της, Ρομάν Κόπολα;) και ως τέτοια μας προσκαλεί στον τρίτο κύκλο της με ένα trailer αποκαλυπτικό.

Σε αυτό ο πρωταγωνιστής, ο παθιασμένος και χαρισματικός μαέστο Ροντρίγκο που τον υποδύεται ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ εξακολουθεί να έχει την εικόνα ροκ σταρ και την ψυχή ενός ποιητή αλλά στην αγκαλιά του κουβαλάει την καλλονή της Ιταλίας, Μόνικα Μπελούτσι.

Με τη δράση της σειράς πλέον να μεταφέρεται στη Βενετία και να φέρνει το χαρακτήρα της Μπελούτσι στο προσκήνιο (η 52χρονη ηθοποιός υποδύεται τη ντίβα της όπερας Alessandra στο βραβευμένο με Emmy τηλεοπτικό σόου του Amazon) η σειρά επιμένει να ανατρέπει με class όλα όσα ξέραμε για τις τηλεοπτικές σειρές μέχρι σήμερα.

Επιμένοντας στην υπεροχή του μουσικού είδους της κλασικής μουσικής ("μου άρεσε ότι διεισδύσαμε στον ανεξερεύνητο για τους περισσότερους κόσμο της κλασικής μουσικής και αναδείξαμε την ευχάριστη πλευρά του. Οι μουσικοί της κλασικής μουσικής αναπνέουν, τρώνε και ζουν χαλαρά όπως ακριβώς οι υπόλοιποι άνθρωποι, αλλά στη σκηνή μοιάζουν πράγματι κάπως πιο σοβαροί" έχει πει ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ) το Mozart In The Jungle επενδύει (σοφά) στην κλασική ομορφιά της Μπελούτσι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ