ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντενίζ Σεβέρο: η νέα γυναίκα στη ζωή του Ντόντα μετά την Αθηνά Ωνάση

Ντενίζ Σεβέρο: η νέα γυναίκα στη ζωή του Ντόντα μετά την Αθηνά Ωνάση

Με την εκδίκαση της υπόθεσης διαζυγίου του από την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση να εκκρεμεί μέχρι τον Μάρτιο του 2017 το όνομα του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο κάνει ξανά πρωτοσέλιδα. Δημοσιεύματα στον τύπο της Βραζιλίας μιλάνε για τη νέα σύντροφο και γυναίκα της ζωής του, την ξανθιά, εντυπωσιακή τηλεπερσόνα και μοντέλο Ντενίζ Σεβέρο.

Ποια είναι η επόμενη της Ωνάση; Η αναζήτηση στο διαδίκτυο σε οδηγεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Σεβέρο. "H τηλεπαρουσιάστρια ξεκίνησε την καριέρα της στο modeling σε ηλικία έξι ετών. Συμμετείχε σε διαγωνισμούς ομορφιάς ανά τη χώρα προτού ανακαλυφθεί από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό στη Ρίου Γκράντι ντου Σου (σσ. είναι η νοτιότερη πολιτεία της Βραζιλίας), πρωτεύουσα του Πόρτο Αλέγκρε".

Η θέρμη, η ομορφιά, η εξυπνάδα και η προσασμοστικότητα της έγιναν αφορμή για να αναλάβει τη δική της τηλεοπτική στήλη στην εκπομπή του Amaury Jr (σσ. μεγάλος τηλεοπτικός αστέρας της Βραζιλίας). Το ταλέντο της στην επικοινωνία και οι γνώσεις της την ανέδειξαν ως ιδανική παρουσιάστρια" καταλήγει.

Ηλικία δεν αναφέρεται πουθενά, ούτε οτιδήποτε που μπορεί να αποκαλύψει το παρελθόν της όσο ο Ντόντα αρνείται να επιβεβαιώσει τη σχέση τους, προστατεύοντας τον εαυτό του από την έκθεση του πριν την εκδίκαση του διαζυγίου του με την Ωνάση.

doda Severo

Κοσμική στήλη στη Βραζιλία έκανε λόγο για οικογενειακό δείπνο-συνάντηση της Σεβέρο με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο αλλά και την Βίβιαν Μιράντα -την κόρη του Ντόντα από την πρώτη του γυναίκα, την Σιμπέλ Ντόρσα που αυτοκτόνησε κατηγορώντας τον- στο εστιατόριο Nino Cucina.

Πριν την Σεβέρο

lucrecia

Λίγο καιρό πριν η φερόμενη ως πέτρα του σκανδάλου στο πολύκροτο διαζύγιο με το προγαμιαίο συμβόλαιο των 11 εκατομμυρίων ευρώ, η Pilar Lucrecia Cordon έσπασε τη σιωπή της.

Ερωτηθείσα σε συνέντευξη της στο ισπανικό ABC για τη φημολογούμενη σχέση της με τον πρώην σύζυγο της Αθηνάς Ωνάση η επαγγελματίας αναβάτης είπε: "Δεν είμαι εγώ η πέτρα του σκανδάλου. Με τον Αλβάρο δεν είχα καμία προσωπική επαγγελματική ή φιλική επαφή. Φίλη μου ήταν η Αθηνά".

"Όταν έμαθα τα σενάρια που με ήθελαν ως την πέτρα του σκανδάλου και την αιτία του χωρισμού της Αθηνάς με τον Αλβάρο, μίλησα με την Αθηνά και της εξήγησα ότι αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η Αθηνά όχι μόνο δέχτηκε όσα της είπα, αλλά εξακολούθησε να με στηρίζει με τη φιλία της, καθώς αντιλήφθηκε πως κι εγώ είχα έρθει σε δύσκολη θέση".

"Το πλήρωσα"

"Αναγκάστηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα να μην εκτίθεμαι στη δημοσιότητα, γιατί κάθε δική μου παρουσία προκαλούσε. Αναγκάστηκα να ζητήσω από τον σύντροφό μου να εγκαταλείψουμε για κάποιο χρονικό διάστημα της σχέση μας, μέχρι να βρούμε και πάλι τις ισορροπίες μας" είπε και πρόσθεσε:

"Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Η φιλία μου με την Αθηνά κινδύνευε να χαλάσει και αυτό ήταν κάτι που δεν το ήθελα. Αργότερα, μου ζήτησε συγγνώμη και ο ίδιος ο Αλβάρο και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει και η Αθηνά"

ΔΗΜΟΦΙΛΗ