ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τζάστιν Μπίμπερ πιο δημοφιλής από τη βιολογία στο Ισραήλ

Ο Τζάστιν Μπίμπερ πιο δημοφιλής από τη βιολογία στο Ισραήλ

Ο Καναδός υπερστάρ Τζάστιν Μπίμπερ, αφού αποφάσισε ότι το "Instagram είναι του διαβόλου" δυσκολεύει το κλιμάκιο του Υπουργείου Παιδείας του Ισραήλ -χωρίς να φταίει.

Μία ομάδα μαθητών λυκείου στο Ισραήλ ζήτησε από το υπουργείο Παιδείας να αλλάξει την ημερομηνία των εθνικών εξετάσεων στο μάθημα της βιολογίας, επειδή ήθελαν να παρακολουθήσουν συναυλία του Τζάστιν Μπίμπερ, το βράδυ πριν από το προγραμματισμένο τεστ, αλλά το αίτημά τους απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Τhe Washington Post" πολλοί μαθητές έκαναν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας από τον υπουργό Παιδείας να μεταθέσει την ημερομηνία της εξέτασης, η οποία αποτελεί μέρος των υποχρεωτικών εξετάσεων για την αποφοίτηση από το λύκειο.

Με όλο το σεβασμό προς τη βιολογία, ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν έρχεται στο Ισραήλ κάθε χρόνο. Η εξέταση θα αποτρέψει πολλούς μαθητές από το να πάνε στη συναυλία του" έγραψε ένας μαθητής στη σελίδα του στο προφίλ στο Facebook του Εθνικού Συμβουλίου Μαθητών και Νεολαίας σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας.

"Φυσικά. Αυτό είναι σωστό! Δεν είναι μια ευκαιρία που θα επαναληφθεί, ίσως είναι ευκαιρία ζωής. Πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξει η ημερομηνία, ελπίζω ότι μπορούμε" έγραψε ένας άλλος έφηβος.

Βέβαια, οι προσπάθειες των μαθητών απέβησαν άκαρπες. Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι η εξέταση θα πραγματοποιηθεί κανονικά, μία μέρα μετά τη συναυλία του διάσημου ποπ σταρ στο Τελ Αβίβ στις 2:30 το μεσημέρι αφήνοντας στους μαθητές χρόνο να παρακολουθήσουν τη συναυλία και να δώσουν εξετάσεις.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ έδωσε συναυλία στο Ισραήλ τελευταία φορά το 2011 και θα εμφανιστεί στο Park Hayarkon στο Τελ Αβίβ στις 3 Μαϊου του 2017.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ