ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ: η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι, βασίλισσα της Google για το 2016

Μέγκαν Μαρκλ: η σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι, βασίλισσα της Google για το 2016

Kαταγράφοντας τις τάσεις και τα θέματα που απασχόλησαν τη δεξαμενή των χρηστών της, η μηχανή αναζήτησης της Google κάνει τη δική της ανασκόπηση αποκαλύπτοντας σιγά σιγά την "ψηφιακή ύφανση" του 2016. Αν και ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί με κάθε επισημότητα ο δεσμός τους, η Μέγκαν Μαρκλ είναι και σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι και βασίλισσα της Google.

Η Μέγκαν Μαρκλ πρωταγωνίστησε σε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα μόλις τον περασμένο Οκτώβριο όταν έγινε γνωστό ότι είναι η σύντροφος του Πρίγκιπα Χάρι.

Η 35χρονη Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια του δράματος Suits έφθασε πολύ γρήγορα στην κορυφή της λίστας με τις 10 πιο δημοφιλείς ηθοποιούς που αναζήτησαν οι χρήστες της Google το 2016.

Η Google δημοσιοποίησε χθες τον κατάλογο με τα ονόματα ανδρών και γυναικών ηθοποιών και μουσικών που αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες της το 2016, τον οποίο αναδημοσιεύει το usmagazine.com.

Στη δεύτερη θέση της λίστας με τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς με βάση τα στοιχεία της πιο διαδεδομένης μηχανής αναζήτησης βρέθηκε η Μαριόν Κοτιγιάρ, πιθανότατα επειδή απασχόλησε τον Τύπο, καθώς δημοσιεύματα την εμφάνιζαν να έχει σχέση της με τον Μπραντ Πιτ.\

Oι newcomers Ντέιζι Ρίντλεϊ (βλ. Star Wars) και Μίλι Μπόμπι Μπράουν (βλ. Stranger Things) συμπληρώνουν τη λίστα των πιο δημοφιλών αναρτήσεων γένους θηλυκού, της Google.

Οι 10 δημοφιλέστερες ηθοποιοί στη Google για το 2016

1. Μέγκαν Μάρκλ

2. Μαριόν Κοτιγιάρ

3. Τζόντι Σουίτιν

4. Ντέιζι Ρίντλεϊ

5. Μπρι Λάρσον

6. Τζίνα Ντιούαν Τέιτουμ

7. Λέσλι Τζόουνς

8. Κέιτ ΜακΚίνον

9. Αλίσια Βικάντερ

10. Μίλι Μπόμπι Μπράουν

Γιατί η Μέγκαν;

Η 35χρονη ηθοποιός που κάποιοι ίσως την θυμούνται από τον ρόλο της στο τηλεοπτικό δράμα Suits έχει περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/p

Μια lifestyle blogger η ίδια είναι αφοσιωμένη σε ανθρωπιστικές δράσεις και συμμαχεί με την Έμα Γουάτσον στην καμπάνια HeforShe Gender Equality Campaign των Ηνωμένων Εθνών.

https://www.instagram.com/p/p

Η Μαρκλ, πρώην σύζυγος του ιδιοκτήτη εταιρίας κινηματογραφικών παραγωγών Trevor Engelson από το 2011 εως το 2013, φέρεται να γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα στις αρχές του Μάη στο Τορόντο, όταν ο γαλαζοαίματος βρέθηκε στον Καναδά για να προωθήσει τα Invictus Games, την αθλητική διοργάνωση για τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων που έχουν τραυματιστεί.

https://www.instagram.com/p/p

Όπως ανακάλυψαν τα λαγωνικά του Instagram η Μαρκλ έχει βρεθεί στη βρετανική πρωτεύουσα δύο φορές τους τελευταίους μήνες ενώ κάποιος Σέρλοκ Χολμς των κοινωνικών δικτύων ανακάλυψε ότι τόσο εκείνος όσο και εκείνη φορούν βραχιολάκια από το Νεπάλ που μοιάζουν ΠΟΛΥ μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/p

Σύμφωνα με όσους υποτίθεται ότι γνωρίζουν τι τρέχει στη ζωή του πρίγκιπα, ο Χάρι ακολουθεί την Μαρκλ στον ιδιωτικό λογαριασμό του στο Instagram και εκείνη του το ανταπέδωσε από τέλος Ιουνίου.

https://www.instagram.com/p/p

Τα γραφεία στοιχημάτων της Βρετανίας δίνουν απόδοση 25 προς 1 στον πιθανό αρραβώνα τους ενώ το Kensington Palace δεν έχει προχωρήσει σε επιβεβαίωση ή διάψευση της φημολογίας.

https://www.instagram.com/p/p

Ένα δημοσίευμα μάλιστα επιμένει ότι η Μαρκλ είναι (ήδη) εξαιρετικά συμπαθής στην Κέιτ Μίνλτετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ωστόσο η ίδια προτίμησε να ανεβάσει μια φωτογραφία με δύο κατοικίδια. Είναι αυτό ο κώδικας αγάπης μεταξύ τους;

https://www.instagram.com/p/p

Πηγή κοντά στον πρίγκιπα, την οποία επικαλείται η εφημερίδα Express αναφέρει ότι ο 32χρονος νιώθει πραγματικά ευτυχισμένος με την γυναίκα που ενσαρκώνει την Ρέιτσελ Ζέιν στη σειρά "Suits" (και η οποία μοιάζει ύποπτα πολύ με την Πίπα Μίντλετον, όχι;)

https://www.instagram.com/p/p

Η Daily Mail επιμένει ότι ισχύουν όλα τα παραπάνω και επιβεβαιώνει με ρεπορτάζ της ότι ο πρίγκιπας ακύρωσε ταξίδι του στο Τορόντο μετά την αποκάλυψη του φλερτ. Ο Χάρι πρέπει πλέον να πάρει εκρηκτικά μέτρα προστασίας από τους αδιάκριτους που του κάνουν τη ζωή δύσκολη. Boom!

via GIPHY

ΔΗΜΟΦΙΛΗ