ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

To κλασικό rock βρυχάται: Jethro Tull & Judas Priest επιστρέφουν το 2017

To κλασικό rock βρυχάται: Jethro Tull & Judas Priest επιστρέφουν το 2017

Το κλασικό rock βρυχάται. Μετά την ανακοίνωση του 69χρονου Ian Anderson για την κυκλοφορία ενός αλβθμ με τα κλασικά κομμάτια των Jethro Tull συνοδεία εγχόρδων και οι Judas Priest θέλουν να υπενθυμίσουν τον ήχο τους στις νέες γενιές.

Το album Jethro Tull: The String Quartets κυκλοφορεί στις 24 Μαρτίου με το σύνολο εγχόρδων Τhe Carducci Quartet να συνοδεύουν τον Anderson σε διασκευές κλασικών κομματιών του συγκροτήματος.

Το track list του album είναι ελαφρά αλλαγμένο (Aquafugue αντί Aqualung) και αυτή η δισκογραφική δουλειά έρχεται να αποδείξει ότι ο Anderson είναι πολυμήχανος λίγο πριν την όγδοη δεκαετία της ζωής του.

Παράλληλα, οι Judas Priest θα επανεκδώσουν το άλμπουμ τους "Turbo" που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1986.

"Η δεκαετία του ’80 θεωρείται ότι ήταν η καλύτερη δεκαετία για το heavy metal. Οι Judas Priest πήγαν σε αχαρτογράφητο έδαφος με το “Turbo”. Πάντα πιστεύοντας ότι το metal δεν πρέπει να έχει όρια, οι Judas Priest προκάλεσαν τον εαυτό τους με νέες τεχνικές επινοήσεις για να δημιουργήσουν νέες ιδέες και να ωθήσουν τον ήχο τους προς τα εμπρός" αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Judas priest 1986 Turbo 1

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 3 Φεβρουαρίου μέσω της Sony Music, σε δύο διαφορετικά formats, τριπλό CD (ο δίσκος συν δύο bonus CDs) και ως μονό βινύλιο, σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone.

Το "Turbo" αποτέλεσε το πιο αμφιλεγόμενο άλμπουμ των Βρετανών Judas Priest όταν κυκλοφόρησε, καθώς το συγκρότημα ενέταξε και πιο εμπορικές φόρμες στον ήχο του. Στο άλμπουμ περιλαμβάνονται τα κλασσικά τραγούδια του συγκροτήματος "Turbo Lover", "Parental Guidance" και "Locked In".

Μαζί με τον πρωτότυπο και remastered δίσκο, στο πακέτο θα υπάρχει το ακυκλοφόρητο live των Judas Priest στην Kemper Arena του Kansas City "Live in Kansas City" στην περιοδεία "Fuel for Life" για την υποστήριξη του "Turbo".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ