ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ & Drake: το νέο power couple του Χόλιγουντ;

Τζένιφερ Λόπεζ & Drake: το νέο power couple του Χόλιγουντ;

Τo 2016 ήταν μια σκληρή χρονιά για τα επώνυμα ζευγάρια. Γεμάτο από διαζύγια απρόβλεπτα (βλ. Brangelina) ή όχι (βλ. Τζόνι Ντεπ-Άμπερ Χερντ) ήταν μια χρονιά που χώρισε πολλούς. Στο κλείσιμο της όμως ίσως έφερε κάποιους πιο κοντά.

Αν και κάποιο καιρό πριν της χρέωναν τον πρώην σύντροφο της Τέιλορ Σουίφτ, Κάλβιν Χάρις, τώρα η Τζένιφερ Λόπεζ ίσως είναι κάτι παραπάνω από συνάδελφος με τον Drake.

Σε φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram του ο Καναδός καλλιτέχνης χαμογελάει στα backstage του show της Λατίνα, στο The Axis του Λας Βέγκας, όσο κρατά στα χέρια του το καπέλο της και τη συνοδεύει σε ένα διπλό selfie από το δείπνο τους στο εστιατόριο του West Hollywood που οι διάσημοι απολαμβάνουν την ιδιωτικότητα, Delilah.

Πέρα από την συνεργασία τους σε πολυαναμενόμενο μιούζικαλ (περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν ανακοινωθεί) οι δύο σταρ είναι διαθέσιμοι σε έρωτες οπότε ναι, το διαδίκτυο πιστεύει ότι το αντίδοτο στο 2016 των χωρισμών είναι ένα power couple σαν αυτό.

Της Τζέι Λο και του Drake που το πιο πιθανό είναι απλά να συζητάνε για το πως θα κατακτήσουν ακόμη περισσότερα charts αλλά το διαδίκτυο μπορεί να υποθέτει ό,τι και όσα θέλει γιατί σε δουλειά (όπως Work, Work, Work, Work, Work...) πρέπει να βρίσκεται.

DRAKE JLO

Σε εντελώς παράλληλο χρόνο άλλα δημοσιεύματα θέλουν τη Τζένιφερ Λόπεζ να παντρεύεται, ξανά, για δεύτερη φορά τον Marc Anthony.

Το διάσημο ζευγάρι , αναφέρουν ιστοσελίδες με πηγές από το φιλικό περιβάλλον των σταρ, "σκέφτεται να φορέσει ξανά τις βέρες του στις 5 Ιουνίου του 2017, μια ημερομηνία καθόλου τυχαία, καθώς τους θυμίζει την πρώτη επέτειο του γάμου τους, 13 χρόνια πριν. Ο Marc Anthony πάντως ανακοίνωσε και επίσημα το χωρισμό του από την Shannon De Lima.

DRAKE 1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ