ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αθηνά Ωνάση: το άλογο των 12 εκατομμυρίων, απάντηση στον Ντόντα;

Αθηνά Ωνάση: το άλογο των 12 εκατομμυρίων, απάντηση στον Ντόντα;

Πριν η υπόθεση του διαζυγίου της χρυσής κληρονόμου, Αθηνάς Ωνάση, και του πρώην συζύγου της, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, εκδικαστεί τον Μάρτιο του 2017 οι δύο πρώην συναθλητές και σύμμαχοι χωρίζουν τους δρόμους τους με τρόπους -αν μη τι άλλο- πικάντικους.

Αν και ο Ντόντα επιμένει να γεμίζει τα κοινωνικά του δίκτυα με selfies νέου έρωτα, η κληρονόμος επενδύει στο χόμπι και την αγάπη της. Την ιππασία.

Λίγο καιρό αφότου η Αθηνά Ωνάση απαγόρεψε στον Ντόντα την πρόσβαση στους στάβλους της, απαγορεύοντάς του κάθε πρόσβαση στο αγαπημένο του άλογο, η Ελληνίδα κληρονόμος δείχνει την πυγμή και ίσως, το χιούμορ της, κάνοντας μια αγορά που ρίχνει λάδι στη φωτιά της διαμάχης των πρώην συντρόφων.

Τη στιγμή που ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο διεκδικεί από την Ωνάση 11 εκατομμύρια ευρώ (ένα εκατομμύριο για κάθε χρόνο που ήταν παντρεμένοι), η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση δίνει περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ και κάτι, σε ένα άλογο θρύλο των ιπποδρόμιων του κόσμου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Ηοrses η Αθηνά Ωνάση κατέβαλε το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει το MHS Going Global που ανήκε στον Ιρλανδό αναβάτη Γκρεγκ Μπρόντερικ.

athina horse1

Πηγή: noellefloyd

Το άλογο των εντυπωσιακών επιδόσεων συμμετείχε στους Ολυμπιακούς του Ρίο αγοράστηκε από την χρυσή κληρονόμο αντί περίπου 11,5 εκατ. ευρώ, ύστερα από πρόταση που της έκανε ο πολύ καλός φίλος και παλιός προπονητής της, Ζαν Τοπς.

Σουηδική ιστοσελίδα αναφέρει ότι η Αθηνά Ωνάση έψαχνε τον ιδανικό αντικαταστάτη του αγαπημένου της αλόγου Camille Z μετά το ατύχημα που είχε στη Γενεύη to 2014. Η Ωνάση έκανε ευθανασία στο "σύμμαχο" της στις ιπποδρομίες του παρελθόντος και πλέον επενδύει σε μια άλλη "ιπποδύναμη".

Η Ωνάση φέρεται να επισκέφθηκε τους στάβλους της Ιρλανδίας μαζί με τον Τοπς όπου και συμφώνησε να αποκτήσει το άλογο MHS Going Global, περιμένοντας να της χαρίσει μεγάλες διακρίσεις στις ιπποδρομίες του μέλλοντος. Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η Αθηνά Ωνάση πέρασε τις γιορτές μαζί με τον παλιό προπονητή και τωρινό συνεργάτη της Αθηνάς, Τοπς και τη σύζυγο του, στην Ολλανδία.

Στους φημισμένους στάβλους του στην Ολλανδία βρίσκονται, εκτός από άλογα της Αθηνάς, ιδιοκτησίες της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ και δεκάδων άλλων ιππέων, από τη Σαουδική Αραβία, τη Γερμανία, τον Καναδά και την Ευρώπη.

athina horse

Πηγή: noellefloyd

ΔΗΜΟΦΙΛΗ