ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάιλι Σάιρους & Λίαμ Χέμσγουόρθ οι ευεργέτες σταρ της νέας χρονιάς

Μάιλι Σάιρους & Λίαμ Χέμσγουόρθ οι ευεργέτες σταρ της νέας χρονιάς

Μπορεί το 2016 να έφερε τον επίλογο σε πολλά πρώην powercouples της βιομηχανίας του θεάματος, κάποιοι όμως έχουν αναλάβει να μας υπενθυμίσουν ότι η αγάπη νικάει και ως έτσι, αξίζει να τη μοιράζεσαι για καλό σκοπό.

Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ έχετε ανταγωνισμό. Μετά από αυτούς τους δύο που κάνουν ό,τι μπορούν για να φέρουν μια πιο αισιόδοξη νότα στα social media με μήνυμα (η πρόσφατους επίσκεψη σε νοσοκομείο για παιδιά συγκίνησε) η Μάιλι Σάιρους και ο αρραβωνιαστικός της Λίαμ Χέμσγουoρθ είναι οι επόμενοι διάσημοι που θέλησαν να φέρουν λίγη αισιοδοξία σε ανθρώπους που υποφέρουν.

Oι δύο επαγγελματίες του θεάματος βρέθηκαν στο νοσοκομείο παίδων Ράντι στο Σαν Ντιέγκο για να επισκεφτούν τους ασθενείς. Την επίσκεψη αυτή η Μάιλι την μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram.

Σε μία φωτογραφία που ανέβασε η ποπ σταρ έγραψε: "Σας ευχαριστούμε που μας υποδεχτήκατε σήμερα. Όμορφα παιδιά παντού". Λίγες ώρες μετά χάρισε και στο Instagram μια λήψη γεμάτη έρωτα.

MILEY LIAM

Η Σάιρους βρέθηκε στο νοσοκομείο εκπροσωπώντας το Ίδρυμα Happy Hippie, μία μη κερδοσκοπική οργάνωση, η οποία σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της, δραστηριοποιείται για να "ευαισθητοποιήσει τους νέους κατά της αδικίας που αντιμετωπίζουν οι άστεγοι νέοι και κυρίως οι νέοι της ΛΟΑΤΚ κοινότητας και άλλων ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού".

Η τραγουδίστρια έβγαλε αρκετές αστείες φωτογραφίες με ασθενείς του νοσοκομείου, τις οποίες και ανέβασε στο Instagram.

Από την πλευρά του το νοσοκομείο ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ένα σύντομο βίντεο με τις φωτογραφίες που έβγαλε η Μάιλι μαζί με τον Λίαμ και με ασθενείς γράφοντας: "Σήμερα δεχτήκαμε μία μεγάλη έκπληξη από ένα διάσημο ζευγάρι. Σας ευχαριστούμε Μάιλι Σάιρους, Λίαμ Χεμσγουόρθ και Ίδρυμα Happy Hippie για την χαρά και το γέλιο που δώσατε στους ασθενείς μας".

Η ΜΚΟ της Μάιλι Σάιρους φροντίζει για να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής άστεγων και LGBT νέων που είναι απόκληροι της Αμερικής σήμερα. Στα πλαίσια αυτής της "σταυροφορίας" της έχει στο πλευρό τους και άλλους νέους αστέρες και φωνές που ταιριάζουν με τη βραχνάδα της. Το ντουέτο της με την Αριάνα Γκράντε είναι μια από τις πιο viral, φιλανθρωπικές στιγμές της. "Don't dream, it's over" λοιπόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ