ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι U2 γιορτάζουν με παγκόσμια περιοδεία τα 30 χρόνια του Joshua Tree

Οι U2 γιορτάζουν με παγκόσμια περιοδεία τα 30 χρόνια του Joshua Tree

Ένα ιστορικό συγκρότημα θα γιορτάσει μια ιστορική δισκογραφική δουλειά του. Το ιρλανδικό συγκρότημα της ροκ U2 ανακοίνωσε σήμερα ότι θα γιορτάσει τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ τους Τhe Joshua Tree παίζοντας όλα τα τραγούδια που περιλαμβάνονται σε αυτό στη νέα του περιοδεία στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

"Πρόσφατα άκουσα το The Joshua Tree για πρώτη φορά εδώ και σχεδόν 30 χρόνια (...) μοιάζει με όπερα. Πολλά συναισθήματα που μοιάζουν να είναι περίεργα επίκαιρα, αγάπη, απώλεια, χαμένα όνειρα, πόλωση, προσπάθεια για λησμονιά" ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Μπόνο.

Η περιοδεία The Joshua Tree Tour 2017 των U2 θα ξεκινήσει από τη Βόρεια Αμερική στις 12 Μαΐου και συγκεκριμένα από το Βανκούβερ του Καναδά.

Θα ακολουθήσει η ευρωπαϊκή περιοδεία, η οποία θα έχει πρώτο σταθμό το Λονδίνο τον Ιούλιο, ενώ θα περάσει και από το Δουβλίνο, γενέτειρα των μελών του συγκροτήματος και πόλη όπου ηχογραφήθηκε το άλμπουμ, στις 22 Ιουλίου.

Το album που καθιέρωσε τους Ιρλανδούς ρόκερ

Το The Joshua Tree κυκλοφόρησε στις 9 Μαρτίου 1987 και έχει πουλήσει περισσότερα από 25 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Σε αυτό περιλαμβάνονται κάποια από τα πιο γνωστά τραγούδια των U2, όπως τα With or without you, Where the streets have no name και I still haven’t found what I’m looking for.

Τα συγκροτήματα OneRepublic, Mumford & Sons και The Lumineers θα συνοδεύσουν τους U2 στην περιοδεία τους στην Αμερική, ενώ το συγκρότημα Noel Gallagher's High Flying Birds στην Ευρώπη.

U2 JOSUA

ΔΗΜΟΦΙΛΗ