ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Χόρτα, φάβα & σωστή χωριάτικη». H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ψήφισε Ελλάδα στις Χρυσές Σφαίρες

«Χόρτα, φάβα & σωστή χωριάτικη». H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ψήφισε Ελλάδα στις Χρυσές Σφαίρες
REUTERS/Mario Anzuoni

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχει αδυναμία στην Ελλάδα. Δεν θα μπορούσε βέβαια να τολμήσει κάτι άλλο έχοντας συνεργάτη της την απροσδόκητα εκκεντρική και ανατρεπτική στιλίστρια ελληνικής καταγωγής Πατρίσια Φιλντ που την ανέδειξε σε style icon στα χρόνια του Sex and the City.

Στο κόκκινο χαλί των Golden Globes η SJP παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα και τους συναδέλφους του Greekreporter. Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με την Ελλάδα, μια χώρα που στο παρελθόν έχει εκθειάσει, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επιβεβαίωσε ότι η χώρα μας ήταν και παραμένει ένας από τους πλέον αγαπημένους της προορισμούς.

"Πως μπορεί κανείς να περιγράψει αυτό το συναίσθημα οικειότητας και στοργής, αυτό που νιώθεις σαν στο σπίτι σου όταν επισκέπτεσαι έναν προορισμό, αυτό που σου λείπει μια χώρα;" λέει στην κάμνερα προσπαθώντας να περιγράψει τα συναισθήματα της για την Ελλάδα.

Νομίζω πως είναι ο συνδυασμός των ανθρώπων, της κουλτούρας, της ιστορίας, του φαγητού και της μουσικής" ανέφερε χαρακτηριστικά η 51χρονη σταρ. "Είναι ένας συνδυασμός των ανθρώπων, του πολιτισμού, της ιστορίας, του φαγητού και της μουσικής σας" είπε η Πάρκερ για όλα όσα αγαπά στη χώρα μας. Στη συνέχεια εκθείασε την ελληνική κουζίνα που όπως φαίνεται αγαπάει πολύ.

"Λατρεύω τα χόρτα, τη φάβα, τη σωστή χωριάτικη σαλάτα, το αρνί, τα πάντα" είπε μιλώντας ελληνικά. Στο τέλος της ανέλπιστης καμπάνιας για τον ελληνικό τουρισμό η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έδειξε ότι ξέρει, έστω κάποια σπαστά, ελληνικά.

"Geia sou.... Εfxaristw, έτσι δεν το λέτε;" είπε η Πάρκερ σε μια από τις πιο χαριτωμένες στιγμές στις Χρυσές Σφαίρες του 2017.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ