ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Μπραντ Πιτ ροκάρει με τον Στινγκ για καλό σκοπό (pics&vid)

Ο Μπραντ Πιτ ροκάρει με τον Στινγκ για καλό σκοπό (pics&vid)

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του που καταχειροκροτήθηκε στις πρόσφατες Χρυσές Σφαίρες ο Μπραντ Πιτ συνεχίζει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με νόημα για την επόμενη μέρα μετά το διαζύγιο.

Αλώβητος σχεδόν από όλα όσα του έχει χρεώσει η Αντζελίνα Τζολί και με την μάχη για την επιμέλεια των έξι παιδών τους να συνεχίζεται, όχι όσο υπέρ της Τζολί είχε αρχικά φανεί, ο 53χρονος σταρ του Χόλιγουντ παραβρέθηκε στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας κατά τη διάρκεια μίας φιλανθρωπικής εκδήλωσης με τους ροκ σταρ και φίλους του, Στινγκ και Κρις Κορνέλ.

"Είμαι εδώ για να προλογίσω έναν πολύ, πολύ καλό φίλο μου" είπε ο Πιτ στο κοινό από την σκηνή που βρίσκονταν μαζί με τον Στινγκ για το ετήσιο συνέδριο του Ινστιτούτου Ιατρικών Ερευνών για την πομφολυγώδη επιδερμόλυση.

Κάποιους τους γνωρίζω εδώ και αρκετό καιρό και είμαι μεγάλος θαυμαστής του Κρις Κορνέλ" συμπλήρωσε και μετά έκανε ό,τι ξέρει να κάνει καλά, να διασκεδάζει το κοινό του.

https://www.instagram.com/p/p

Το φιλανθρωπικό event είχε αρκετούς από την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ. Ανάμεσα σ’ αυτούς που παραβρέθηκαν στην φιλανθρωπική εκδήλωση ήταν η ηθοποιός Κόρτνεϊ Κοξ, ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ, το μοντέλο Χάιντι Κλουμ, η ηθοποιός Κάλεϊ Κουόκο, ο επιχειρηματίας Ραντι Γκέμπερ και η σύζυγος του και top model Σίντι Κρόφορντ.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ