ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Μαντόνα προκαλεί ξανά...

Η Μαντόνα προκαλεί ξανά...
REUTERS/Shannon Stapleton

Η Μαντόνα είναι αντίθετη με την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ και το Σάββατο στην «Πορεία των Γυναικών» εξέφρασε δημόσια την δυσαρέσκειά της για τον νέο πλανητάρχη, με δηλώσεις που έχουν προκαλέσει σάλο.

«Είμαι θυμωμένη. Ναι, είμαι εξαγριωμένη... Ναι, σκέφτηκα πολύ να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο», είπε η βασίλισσα της ποπ, σημειώνοντας: «αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα... Δεν πρέπει να βυθιστούμε στην απελπισία».

Η Μαντόνα ήταν στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον κατά την προεκλογική εκστρατεία, όπως και πολλοί ακόμα αστέρες, όμως είναι η πρώτη που βγήκε να διαδηλώσει, να μιλήσει κατά του Τραμπ μετά την ορκωμοσία του.

640x640 1

REUTERS/Shannon Stapleton

Φορώντας ένα μαύρο σκουφάκι με αυτιά γάτας, η Μαντόνα εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην διαδήλωση στην Ουάσιγκτον, προτρέποντας το συγκεντρωμένο πλήθος να συμμετάσχει στην «επανάσταση της αγάπης».

«Είναι η απαρχή μιας αλλαγής περισσότερο από ποτέ αναγκαίας», «το καλό δε νίκησε σε αυτές τις εκλογές, όμως το καλό θα υπερισχύσει στο τέλος» επισήμανε προτού τραγουδήσει τις επιτυχίες της «Express yourself» και «Human nature», αφιερώνοντας μάλιστα την τελευταία στον Ντόναλντ Τραμπ.

Άλλοι διάσημοι σταρ που συμμετείχαν στην ημέρα αυτή, και στήριξαν την Μαντόνα ήταν οι: Σερ, Αμέρικα Φερρέρα, Σκάρλετ Γιόχανσον, Αλίσια Κις και η Άμμυ Σούμερ.

Η εκκεντρική αλλά και εκρηκτική Μαντόνα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Daily Mail, θα έρθει αντιμέτωπη με τις μυστικές υπηρεσίες καθώς θα γίνει έρευνα, αλλά η τελική απόφαση για την ποινική της δίωξη ανήκει στον ομοσπονδιακό εισαγγελέα, για τη δήλωσή της ότι σκέφτηκε να ανατινάξει τον Λευκό Οίκο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ