ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H κόρη Κλίντον υπερασπίζεται τον γιο Τραμπ

H κόρη Κλίντον υπερασπίζεται τον γιο Τραμπ

H Τσέλσι Κλίντον, τον πρώην Πρώτο Παιδί του Λευκού Οίκου υπερασπίστηκε δημόσια τον νεότερο γιο του Ντόναλντ Τραμπ, Μπάρον, μετά την κακοποίηση του από τα trolls για την "σαστισμένη" συμπεριφορά και στάση του στην τελετή ορκωμοσίας του πατέρα του.

Με ανάρτηση της στο Facebook η Τσέλσι που βρέθηκε στο φως των καθόλου πολιτικά ορθών προβολέων ως έφηβη στα χρόνια της προεδρίας του πατέρας της Μπιλ Κλίντον στις ΗΠΑ απαιτεί από όλους να δώσουν στον 10χρονο γιο του 45ου προέδρου μια ευκαιρία που δικαιούται κάθε παιδί -να είναι παιδί.

Στη συνέχεια η νεότερη Κλίντον έδωσε ακόμη ένα πιο πολιτικοποιημένο τόνο στην δημόσια παρέμβαση της υπέρ του "κακοποιημένου" από τα social media και τις φυλλάδες Μπάρον Τραμπ.

Το να υπερασπιστείς κάθε παιδί σημαίνει πως αντιτίθεσαι και στις πολιτικές του POTUS (σ.σ. του προέδρου των ΗΠΑ) που μπορεί να πληγώσουν τα παιδιά" έγραψε με νόημα.

Οι επικριτικές φωνές για τη "βαριεστημένη" συμπεριφορά του δεκάχρονου κατά τη διάρκεια της (εξαντλητικής σε πρωτόκολο και διάρκεια) τελετής ορκωμοσίας γέμισαν το διαδίκτυο σε μια ακόμη τοξική απόπειρα των troll να εκμεταλευθούν την επικαιρότητα για να αλιεύσουν δημοτικότητα και likes.

Η κειμενογράφος του σατιρικού Saturday Night Live, Κatie Rich, έγραψε στο Twitter της: "Ο Μπάρον θα είναι ο πρώτος δολοφόνος της χώρας με εκπαίδευση στο σπίτι" για να το σβήσει λίγο αργότερα.

Οι περισσότεροι συνηγόρησαν υπέρ της στάσης της Τσέλσι Κλίντον που έβαλε την αντιπαλότητα των δυναστειών στην άκρη, υπενθυμίζοντας σε όλους το αυτονόητο.

Ότι ο Μπάρον Τραμπ που αποφασίζουν να ξεσκίσουν μέρος των media και άπειροι χρήστες του διαδικτύου είναι απλά ένα κανονικό δεκάχρονο αγόρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ