ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο βετεράνος της κάντρι Γουίλι Νέλσον ακυρώνει παραστάσεις στο Λας Βέγκας

Ο βετεράνος της κάντρι Γουίλι Νέλσον ακυρώνει παραστάσεις στο Λας Βέγκας
WIKIPEDIA

Ο βετεράνος της μουσικής κάντρι Γουίλι Νέλσον αναγκάστηκε να ακυρώσει δύο παραστάσεις στο Λας Βέγκας εξαιτίας ενός "κακού κρυολογήματος".

Δύο παραστάσεις του "Willie Nelson & Family: Vegas on my Mind" που είχαν προγραμματιστεί για το σαββατοκύριακο στο Venetian Theatre του Λας Βέγκας δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω ασθενείας του 83χρονου Νέλσον, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Εκπρόσωπος του τραγουδιστή δήλωσε ότι ο Νέλσον ταλαιπωρείται από ένα "κακό κρυολόγημα" και ότι οι παραστάσεις στο Λας Βέγκας για την 1η, την 3η και την 4η Φεβρουαρίου ισχύουν. Η παράσταση περιλαμβάνει επιτυχίες του δεκαετιών όπως το "Always On My Mind", "Seven Spanish Angels" και "On The Road Again".

Ο γεννημένος στο Τέξας Γουίλι Νέλσον είναι ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της κάντρι, με καριέρα έξι δεκαετιών, περισσότερα από 200 άλμπουμ και πολλά βραβεία στο ενεργητικό του, όπως 11 βραβεία Grammy και βραβεία του Κέντρου Κένεντι. Ο Νέλσον έχει επίσης διακριθεί ως συγγραφέας, ηθοποιός και ακτιβιστής ενώ συνεχίζει να προσφέρει πλούσιο έργο στη μουσική και στον πολιτισμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ