ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εσείς πόσα Avatar μπορείτε να αντέξετε;

Εσείς πόσα Avatar μπορείτε να αντέξετε;

Έγραψε ιστορία με την πρωτοπορία και την εντυπωσιακά επιμελημένη χρήση της 3D τεχνολογίας στη μεγάλη οθόνη και προφανώς έτσι θα συνεχίσει.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του The Daily Beast ο σκηνοθέτης και δημιουργός των Avatar Τζέιμς Κάμερον αποκάλυψε ότι όταν ολοκλήρωσε την πρώτη ταινία της σειράς είχε άλλα σχέδια και τώρα πλέον μπορεί να τα πραγματοποιήσει.

Για να τα υλοποιήσει τα τελευταία έξι χρόνια ο Κάμερον δούλεψε σκληρά και σήμερα δηλώνει ότι στόχος του δεν είναι να γυρίσει μόνο το Avatar 2. Αυτό είναι πολύ λίγο για το φιλόδοξο σκηνοθέτη και παράγοντα του Χόλιγουντ.

Εστιάζω εξίσου στο Avatar 2, 3, 4 και 5. Βρίσκομαι ακριβώς σ’ αυτό το σημείο. Όλες οι συνέχειες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο καθώς μόλις έχω ολοκληρώσει το σενάριο για την πέμπτη συνέχεια της σειράς. Βρίσκομαι τώρα στην έναρξη της προετοιμασίας. Πρέπει να δουλεύω καθημερινά με τους ηθοποιούς ώστε να είμαστε έτοιμοι τον Αύγουστο, οπότε είμαι απασχολημένος κάθε μέρα με την παραγωγή της ταινίας" δήλωσε ο Κάμερον.

Όπως αναφέρει ο Κάμερον τα γυρίσματα για την δεύτερη ταινία της κινηματογραφικής σειράς θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο με τους Σαμ Γουόρθινγκτον στο ρόλο του Τζέικ και την Ζόε Σαλντάνα ως Νεϊτίρι. Προσωρινός τίτλος της Avatar 2: Μάχη με τους ανθρώπους.

Οι συνέχειες του Avatar ήταν αποφασισμένες από την πρώτη ταινία χωρίς να είναι όμως συγκεκριμένο το χρονοδιάγραμμα της κινηματογράφησής τους.

AVATAR2

Αν και ακόμα δεν υπάρχει επίσημη αναγγελία για το πότε θα βγει στους κινηματογράφους η δεύτερη ταινία του Avatar, η εταιρεία παραγωγής 20th Century Fox έχει ανακοινώσει ότι στις 20 Δεκεμβρίου του 2018 θα κυκλοφορήσει μία άτιτλη, προς το παρόν, ταινία του Τζέιμς Κάμερον και φυσικά όλοι πιστεύουν πως πρόκειται για το Avatar 2, καθώς και η πρώτη ταινία προβλήθηκε τα Χριστούγεννα του 2009.

Στην ίδια συνέντευξη ο Κάμερον δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα sequel του κινηματογραφικού σύμπαντος του Alien αμφισβητώντας την αναγκαιότητα τους αλλά και τις απόπειρες του Ρίντλεϊ Σκοτ να ανανεώσει το μύθο του διαγαλαξιακού τέρατος.

ALIEN

Ο Κάμερον είχε σκηνοθετήσει το δεύτερο sequel του Alien, Aliens.

O Σκοτ και όλοι όσοι αγαπήσαμε το γοτθικό τρόμο του δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε περισσότερο αδιάφοροι για όσα έχει να πει ο κύριος Avatar, άλλωστε στο διάστημα κανείς δεν μπορεί να ακούσει τις κραυγές -ή τις γκρίνιες σου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ