ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game Of Thrones: μετά τις οθόνες κατακτά και τις κερκίδες

Game Of Thrones: μετά τις οθόνες κατακτά και τις κερκίδες

Κάποιοι fan του Game of Thrones είναι φιλόμουσοι. Σε αυτούς απευθύνεται και το υπερθέαμα που ανακοινώθηκε ότι θα δοθεί σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους της Βόρειας Αμερικής με μουσικές εμπνευσμένες από την τηλεοπτική σειρά, ανακοίνωσε το δίκτυο παραγωγής της και διαμονής HBO.

"Θα είναι κάτι περισσότερο από συναυλία, θα είναι μια εμπειρία των αισθήσεων" υπόσχονται οι διοργανωτές για την περιοδεία Game of Thrones's Live Concert Εxperience που θα μας ταξιδέψει μουσικά και στις έξι σεζόν της σειράς σε χρονολογική σειρά.

Θα αρχίσει στις 20 Φεβρουαρίου στη Μινεάπολη και περιλαμβάνει 28 συναυλίες στις ΗΠΑ και στον Καναδά, μεταξύ τους μία στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν της Νέας Υόρκης, πριν ολοκληρωθεί στις 2 Απριλίου στο Πόρτλαντ του 'Ορεγκον.

Το Game of Thrones αποτελεί ένα τηλεοπτικό φαινόμενο που έχει αποσπάσει πολλά βραβεία, όπως μια Χρυσή Σφαίρα, Βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών (SAG) των ΗΠΑ, ένα BAFTA και αρκετά Emmy.

"H μουσική έρχεται"

Με αυτό το απλό μήνυμα που μας υπενθυμίζει τον αγαπημένο οίκο των Σταρκ, HBO και Live Nation μας συμμαχούν για μια μουσική εμπειρία επικών διαστάσεων.

Με αρχηγό τον πρωτεργάτη των μελωδιών της σειρά, τον συνθέτη Ramin Djawadi, το δίκτυο ξεκινάει την επέλαση του στους συναυλιακούς χώρους που θα φιλοξενήσουν ένα μουσικό υπερθέαμα ντυμένο με τα εμβληματικά μουσικά θέματα που δημιούργησε για τη σειρά των ρεκόρ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το υπερθέαμα θα είναι γεμάτο από αναρίθμητα οπτικά εφέ που με τη βοήθεια της ψηφιακής, οπτικοακουστικής, τεχνολογίας θα δημιουργήσουν τις διαφορετικές ατμόσφαιρες των βασιλείων του Game Of Thrones συνοδεία ορχήστρας και χορωδίας.

H προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει 13 Αυγούστου μέσω της ιστοσελίδας Live Nation του. Η περιοδεία, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, περιορίζεται στη Βόρειο Αμερική ωστόσο υπάρχουν σενάρια επέλασης της και στην Ευρώπη. Ας ελπίσουμε ότι η μουσική έρχεται και σε εμάς.

Μία υπενθύμιση για την υπεροχή της μουσικής που έχει ντύσει τη σειρά; Αυτή:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ