ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το «Stranger Things» αποκάλυψε το νέο του teaser στο Super Bowl

Το «Stranger Things» αποκάλυψε το νέο του teaser στο Super Bowl

Κυκλοφόρησε το νέο, σύντομο, τρέιλερ της σκοτεινής και μυστήριας σειράς του Netflix Stranger Things” την Κυριακή, στο Super Bowl.

Το teaser έκανε το ντεμπούτο του στο δεύτερο ημίχρονο του μεγάλου παιχνιδιού και δίνει μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει στη δεύτερη σεζόν, που θα έχει τον τίτλο: «Halloween».

Η διαφήμιση του Netflix φυσικά και προκάλεσε τεράστια έκπληξη στους χιλιάδες παρευρισκομένους της μεγάλης αθλητικής βραδιάς, δείχνοντας σκηνές από την πρώτη σεζόν με τα παιδιά και τους ενήλικες της φανταστικής πόλης του Hawkins της Ιντιάνα να ασχολούνται με τις μεταφυσικές διακλαδώσεις ενός υπερφυσικού κόσμου.

Stranger Things 1 1200x605

Και ένα spoiler που δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο είναι η "επιστροφή;" της Eleven, που είχε εξαγνιστεί στο τελευταίο επεισόδιο σώζοντας τους φίλους της από το απόλυτο κακό. Είναι ζωντανή; Μάλλον ναι. Πάντως πολλοί είναι αυτοί που είχαν πιστέψει ότι μπορεί και να μην ξαναδούμε το περίεργο κορίτσι με τις μεταφυσικές ιδιότητες.

Untitled12234

Πάντως σχολιάζοντας το λίγων δευτερολέπτων τρέιλερ, φαίνεται εξίσου περίεργο με όλο το κόνσεπτ της σειράς καθώς ξεκινάει με την περίεργη σκηνή δύο μικρών παιδιών να κάθονται στην κουζίνα και να ετοιμάζουν πρωϊνό. Τι σημαίνει αυτό;

Ότι θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε...

Οι φαν της σειράς έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και την ανυπομονησία τους για την νέα σεζόν που θα κάνει το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη το φθινόπωρο του 2017.

'Stranger Things' reveals new teaser in surprising Super Bowl ad

By Frank Pallotta

ΔΗΜΟΦΙΛΗ