ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Super Bowl: Όλα τα επικά trailer που προβλήθηκαν θα σπάσουν ταμεία

Super Bowl: Όλα τα επικά trailer που προβλήθηκαν θα σπάσουν ταμεία
Ο Χιου Τζάκμαν επιστρέφει ως Wolverine στην τρίτη σόλο περιπέτεια του ήρωα Logan. 2024, δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος ο Λόγκαν έχει υποσχεθεί να αφήσει πίσω του το βίαιο παρελθόν του, ενώ οι δυνάμεις του, που του επέτρεπαν να θεραπεύεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, έχουν ατονήσει. Αυτό θα αλλάξει όταν μία σατανική οργάνωση, υπό την ηγεσία του Ναθάνιελ Έσεξ, προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τους εναπομείναντες μεταλλαγμένους στον κόσμο, μετατρέποντάς τους σε όπλα. Ο Λόγκαν θα χρειαστεί να απελευθερώσει τον Γουλβερίν για να αποτρέψει τα σχέδιά τους, με τη βοήθεια ενός νεαρού κοριτσιού που είναι κλώνος του. Με τον Τζέιμς Μάνγκολντ να επιστρέφει στη σκηνοθεσία μετά το Wolverine του 2013 και με κάποιους από τους X-Men στο πλευρό του ο Wolverine υπόσχεται πολλά.

Παραδοσιακά, κατά την τηλεοπτική μετάδοση του τελικού του NFL, το Χόλιγουντ δείχνει τα δόντια του. Φέτος δεν συνέβη κάτι διαφορετικό με τα trailer των πολυαναμενόμενων blockbuster της χρονιάς να καθηλώνουν τα εκατομμύρια τηλεθεατών.

Από το νέο τρέιλερ για την πέμπτη ταινία της σειράς Οι Πειρατές της Καραϊβικής, Pirates of the Caribbean: Dean Men Tell No Tales, στο Logan με τον Χιου Τζάκμαν και από την ανθρώπινη διάσταση ενός manga στη μορφή της Σκάρλετ Γιόχανσον για το Ghost In The Shell στο Life με τους Ράιαν Ρέινολντς και Τζέικ Τζίλενχαλ στα Fast and Furious και Transformers και βέβαια στο απίθανο tem των Guardians Of The Galaxy τα μεγάλα studio έδειξαν ότι οι προθέσεις τους είναι ίδιες με αυτές του 51ου Super Bowl. Να καθηλώσουν και να διασκεδάσουν το κοινό σε μια λήθη γεμάτη εκρήξεις.

Αυτά είναι όλα τα trailer που απαιτούν θέαση σε full screen -τώρα

A Cure for Wellness

Ghost in the Shell

Guardians of the Galaxy Vol. II

John Wick Chapter 2

Life

Logan

The Fate of the Furious

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell no Tales

Transformers: The Last Knight

Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει

Στην επόμενη ταινία που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ, στις 26 Μαΐου, ο Ντεπ επιστρέφει ως Τζακ Σπάροου, συμπαθής, φλύαρος πειρατής που πάντα είναι ένα βήμα απόσταση από φασαρίες. Αυτή τη φορά θα έρθει αντιμέτωπος με νέο εχθρό, τον κάπτεν Σαλαζάρ, τον οποίο υποδύεται ο Χαβιέρ Μπαρδέμ.

Είναι ένας πειρατής-φάντασμα, ο οποίος έχει ανάγκη από κάποια ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό του, όπως φαίνεται από την όψη του. Σταθεροί όπως πάντα στο καστ της ταινίας είναι ο Τζέφρι Ρας ως Κάπτεν Μπαρμπόζα, Ορλάντο Μπλουμ ως Γουίλ Τέρνερ και Κέβιν ΜακΝάλι ως Τζόσαμι Γκιμπς.

Νέα είσοδος είναι ο Μπρέντον Τουέιτς σε βασικό ρόλο, η Κάγια Σκοντελάριο και η μεγαλύτερη έκπληξη ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ σε ρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί. Τα γυρίσματα της ταινίας δεν κύλησαν ομαλά, καθώς τον Μάρτιο του 2015 όταν ο Ντεπ τραυματίστηκε στο χέρι σε μία τοποθεσία στην Αυστραλία, αναγκαστικά διακόπηκαν για ένα χρονικό διάστημα.

pirates

ΔΗΜΟΦΙΛΗ