ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Grammys 2017: Kατά μέτωπο επίθεση από τον Frank Ocean

Grammys 2017: Kατά μέτωπο επίθεση από τον Frank Ocean

Θεωρείται από πολλούς ο μεγάλος καλλιτέχνης της γενιάς του ενώ ακόμη και όσοι διαφωνούν, σέβονται όλα όσα λέει, γιατί ο Frank Ocean μιλάει σπάνια. 

Λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινή απονομή ο λακωνικός και πολυτάλαντος Frank Ocean ανάρτησε στη σελίδα του στο Tumblr σφοδρή κριτική για τη σημαντικότερη βραδιά της μουσικής βιομηχανίας απαντώντας στον παραγωγό του σόου, Κεν Έρλιχ και τον κειμενογράφο, Ντέιβιντ Γουάιλντ οι οποίοι σε πρόσφατη συνέντευξή τους χαρακτήρισαν “προβληματική” την εμφάνισή του στην τελετή απονομής των βραβείων το 2013.

“Ναι η εμφάνισή μου το 2013 ήταν απολύτως ... Τεχνικές δυσκολίες, μπλα, μπλα. Ευχαριστώ για την υπενθύμιση. Το εκτιμώ πάρα πολύ” ανέφερε ο 29χρονος τραγουδιστής.

“Νομίζετε ότι γι’ αυτό έμεινα εκτός της διαδικασίας Grammy φέτος; Στην πραγματικότητα, ήθελα να συμμετάσχω για να τιμήσω τον Prince αλλά μετά κατάλαβα ότι ο καλύτερος φόρος τιμής για την κληρονομιά που άφησε ο άνθρωπος αυτός είναι να συνεχίσω να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι επιτυχημένος” σημείωσε.

"Είμαι νέος, μαύρος, χαρισματικός και ανεξάρτητος... αυτός είναι ο θρίαμβός μου"

bl9onde

“Η απόκτηση ενός τηλεοπτικού βραβείου δεν με βαφτίζει επιτυχημένο. Χρειάστηκα λίγο χρόνο για το αντιληφθώ. Το Blonde πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα, χωρίς ετικέτα, αυτό είναι επιτυχία. Είμαι νέος, μαύρος, χαρισματικός και ανεξάρτητος... αυτός είναι ο θρίαμβός μου” ανέφερε.

Στη συνέχεια ο Frank Ocean στάθηκε στο γεγονός ότι πέρσι το album της Τέιλορ Σουίφτ 1989 κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Άλμπουμ αφήνοντας εκτός το Pimp a Butterfly του Κέντρικ Λαμάρ.

“Ξέρετε τι δεν είναι πραγματικά ‘ωραίο’ άνθρωποι της τηλεόρασης; Το να κερδίζει το 1989 το To Pimp A Butterfly. Μία από τις πιο προβληματικές στιγμές που είδα στην τηλεόραση” πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ