ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tabloid προσβάλλει τη μνήμη του Τζορτζ Μάικλ

Tabloid προσβάλλει τη μνήμη του Τζορτζ Μάικλ

Η μνήμη του Τζορτζ Μάικλ συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις από τα όρνια της ενημέρωσης ακόμη και σήμερα. Τελευταίο περιστατικό, η απόφαση tabloid φύλλου να δημοσιεύσει ένα εξαιρετικά οδυνηρό και εξαιρετικά προσωπικό κομμάτι της ζωής του.

Η οικογένεια του καλλιτέχνη που έφυγε τραγικά λίγο καιρό πριν δηλώνει "εξαιρετικά αναστατωμένη" από τη διαρροή στα μέσα ενημέρωσης του τηλεφωνήματος που έκανε ο σύντροφός του Τζορτζ Μάικλ στις υπηρεσίες διάσωσης την ημέρα που ο τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

"Η οικογένεια και οι φίλοι του Τζορτζ είναι εξαιρετικά αναστατωμένοι και πραγματικά τρομαγμένοι από τη διαρροή ενός τόσο προσωπικού, οδυνηρού και σαφέστατα εμπιστευτικού τηλεφωνήματος" αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δικηγόροι της οικογένειας, σύμφωνα με το BBC.

Το Σάββατο η ταμπλόιντ εφημερίδα The Sun δημοσιοποίησε την ηχογραφημένη κλήση που έκανε τα Χριστούγεννα ο Φάντι Φαουάζ, ο σύντροφος του Μάικλ, στις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών.

Στα 4,5 λεπτά που διαρκεί αυτό το τηλεφώνημα ο 43χρονος Φαουάζ εξηγεί σε τι κατάσταση ήταν ο Τζορτζ Μάικλ αφού επί μία ώρα προσπαθούσε να τον επαναφέρει στη ζωή.

"Προσπαθώ να τον ξυπνήσω εδώ και μία ώρα... Είναι αδύνατον. Έφυγε, είναι μπλαβής, είναι παγωμένος" ακούγεται να λέει.

2017 02 13T030222Z 1008299240 HP1ED2D08FXQY RTRMADP 3 AWARDS GRAMMYS

Reuters

Μια εκπρόσωπος του κέντρου άμεσης βοήθειας είπε ότι "τα θέματα εμπιστευτικότητας λαμβάνονται υπόψη πολύ σοβαρά και έχουμε ξεκινήσει έρευνα" για την υπόθεση.

Η αστυνομία που ερευνά τον θάνατο του 53χρονου τραγουδιστή έχει ανακοινώσει ότι τα αποτελέσματα της νεκροψίας ήταν ασαφή και θα χρειαστεί να γίνουν περισσότερες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου του. Mόλις εχθές η Adele συγκίνησε με την ερμηνεία της σε ένα αφιέρωμα στον φιλάνθρωπο Τζορτζ Μάικλ.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ