ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Grammys 2017: O Kάρλος Σαντάνα απολογείται στη Beyoncé

Grammys 2017: O Kάρλος Σαντάνα απολογείται στη Beyoncé

O Κάρλος Σαντάνα αποφάσισε να διευκρινίσει σμε ανάρτηση του στο Facebook το σχόλιο που έκανε εις βάρος της μεγάλης χαμένης της βραδιάς Beyoncé σε συνέντευξη του τη νύχτα των μουσικών βραβείων Grammy.

Θέλοντας να συγχαρεί την Adele του μεγάλου θριάμβου (η βρετανή καλλιτέχνης κέρδισε τα πέντε πιο σημαντικά Grammy της βραδιάς) ο Σαντάνα είπε σύμφωνα με τη New Zealand Herald:

"Νομίζω ότι η Adele κέρδισε γιατί μπορεί να τραγουδήσει. Με όλο το σεβασμό προς την αδελφή μας Beyoncé, είναι πολύ όμορφη να τη βλέπουμε, αλλά αυτό που κάνει θυμίζει μουσική για modeling -μουσική για να φορέσεις ένα φόρεμα-, δεν είναι μια τραγουδίστρια για το τραγούδι" είπε ο μουσικός.

Η Adele μπορεί να τραγουδήσει πραγματικά. Δεν χρειάζεται όλους αυτούς τους χορευτές και τα σκηνικά, μπορεί να σταθεί μόνη εκεί και απλά να τραγουδήσει και αυτός είναι ο λόγος που κερδίζει" συνέχισε ο Σαντάνα.

Μετά τις πολλές αντιδράσεις για τα σχόλια του ο 69χρονος επέστρεψε με ανάρτηση του στο Facebook για να απολογηθεί.

"Η πρόθεσή μου ήταν να συγχαρώ την Adele για την καταπληκτική βραδιά της στα Grammys. Tρέφω απέραντο σεβασμό προς τη Beyoncé ως άτομο αλλά και ως καλλιτέχνη. Της αξίζουν όλες οι επευφημίες που της αποδίδονται. Εύχομαι στη Beyoncé και την οικογένειά της ό, τι καλύτερο" πρόσθεσε ο Σαντάνα.

Beyonce Knowles Performance Video 2017 Grammys

REUTERS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ