ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Valentine's Day Photobomb από τον Κάρολο στους Kasabian

Valentine's Day Photobomb από τον Κάρολο στους Kasabian

Mετά την βασίλισσα Ελισσάβετ Β' και τον Πρίγκιπα Χάρι ήρθε η σειρά του Πρίγκιπα της Ουαλίας να συναντηθεί απροσδόκητα με τους rocker Κasabian.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Κάρολος συνάντησε το συγκρότημα σε μία παμπ στο Σόμερσετ, την κομητεία στη νοτιοδυτική Αγγλία. Η απροσδόκητη συνάντηση έγινε στην παμπ Prince of Walles (Πρίγκιπας της Ουαλίας) στο Χαμ Χιλ.

Το ενσταντανέ διαμοιράστηκαν οι Kasabian στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Ο Κάρολος στην photobombing zone

Όλα συνέβησαν όταν ο κιθαρίστας του γκρουπ από το Λέστερ απολάμβανε το γεύμα του στην παμπ. Στο βάθος ο Κάρολος με κοστούμι και μπότες να μιλάει σε κάποια παιδιά. Η μπάντα έγραψε κάτω από τη φωτογραφία στο Instagram αστειευόμενη ότι ο βασιλικός θαμώνας ήταν στη "photobombing zone".

kasabian charles

Η Νίκη Χόλροϊντ, που είναι συνιδιοκτήτρια με τον σύζυγό της Μάικ της παμπ είπε ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος αιφνιδίασε τους ντόπιους θαμώνες όταν πήγε πίσω από το μπαρ και τους σέρβιρε ποτά.

"Αφιέρωσε πολύ χρόνο και ήταν μία θαυμάσια ημέρα" πρόσθεσε αναφέρει η The Telegraph. "Εμείς γνωρίζαμε ότι θα έρθει, αλλά ήταν μία υπέροχη έκπληξη για όλους τους άλλους" προσθέτει.

Οι Kasabian βρέθηκαν στην παμπ για να χαλαρώσουν μετά την ολοκλήρωση του νέου τους album.

Oι Kasabian στην Αθήνα

KASABIAN

Η μεγάλη επιστροφή των Kasabian θα συμβεί και στην Αθήνα στα πλαίσια του 13ου EJEKT Festival. Οι Βρετανοί βρίσκονται θα βρεθούν στη σκηνή της Πλατείας Νερού.

Από το L.S.F. (Lost Souls Forever) στο Velocipator και οτιδήποτε ανάμεσα, η καριέρα τους είναι ο ορισμός της επιτυχίας έχοντας κατακτήσει με τέσσερις διαφορετικούς δίσκους την κορυφή του Βρετανικού albums chart, κερδίζοντας διπλές και τριπλές πλατίνες. Οι Κasabian έχουν κερδίσει βραβεία και αμέτρητες υποψηφιότητες (Brit Awards, Mojo, Q, NME) και είναι μόνιμοι headliners στα κορυφαία φεστιβάλ του κόσμου.

Το 6ο album τους αναμένεται στις 28 Απριλίου, με το πρώτο single να κυκλοφορεί στις 17 Μαρτίου. Οι πληροφορίες μιλούν για επιστροφή στον μεγάλο ήχο που τους καθιέρωσε.

Kasabian και οι Jesus And Mary Chain θα ανέβουν στη σκηνή του open-air χώρου της Αθήνας στις 14 Ιουλίου.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ