ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αdele: Πόσες χιλιάδες δολάρια έβγαζε κάθε βράδυ στην περιοδεία της

Αdele: Πόσες χιλιάδες δολάρια έβγαζε κάθε βράδυ στην περιοδεία της

Η Αdele δεν είναι ενθουσιασμένη μόνο για τον θρίαμβο στα Grammys. Mια ματιά στον τραπεζικό της λογαριασμό αρκεί για να την κάνει εξαιρετικά χαρούμενη, σχεδόν κάθε μέρα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Page Six η αμοιβή της Adele για κάθε βράδυ στη τελευταία περιοδεία της έφτανε το δυσθεώρητο ποσό των 625.000 δολαρίων. Είναι ένα ποσό που την έφερε στη λίστα με τις πλέον ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες αν και ακόμη δεν είναι Madonna.

Aπό τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Απρίλιο του 2016 ο τραπεζικός λογαριασμός της εταιρίας που έχει συστήσει με μοναδικό μέτοχο τον εαυτό της έχει κέρδη περίπου 14,4 εκατ. δολαρίων.

Η Adele έκανε 107 εμφανίσεις σε Ευρώπη και Αμερική από τον Φεβρουάριο έως τον Δεκέμβριο του 2016.

Η ένωση των Μουσικών Βρετανικών Βραβείων τοποθετεί την σούπερ σταρ ανάμεσα στους πλουσιότερους μουσικούς του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων της Μadonna, του Μπρους Σπρίνγκστιν, των U2 και τους Rolling Stones.

adele

H Page Six αναφέρεται στα "εξωπραγματικά κέρδη" της Αdele με δεδομένο ότι ήταν η πρώτη της παγκόσμια περιοδεία και εκτιμάει ότι αυτό το ποσό θα κινηθεί ακόμα πιο υψηλά τα επόμενα χρόνια.

Τώρα η Βρετανή τραγουδίστρια προετοιμάζεται για την περιοδεία της στην Αυστραλία, όπου θα κάνει 11 εμφανίσεις αρχής γενομένης από το Περθ στις 28 Φεβρουαρίου και η ίδια πηγή εκτιμάει ότι τα κέρδη της Αdele θα εκτοξευτούν ακόμα περισσότερο.

Η φετινή της σεζόν θα κλείσει το καλοκαίρι στο Wembley Stadium του Λονδίνου, όπου θα εμφανιστεί για τέσσερα βράδια.

H πιο κερδοφόρα περιοδεία που έγινε ποτέ

Η πιο κερδοφόρα περιοδεία ήταν αυτή των U2 που μεταξύ του 2009 και του 2011 απέφερε στο συγκρότημα περισσότερα από 738 εκατ. δολάρια.

Η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια μέχρι τώρα είναι η Madonna που η αμοιβή της έφτασε τα 4,7 εκατ. δολάρια τη βραδιά κατά τη διάρκεια της Sticky & Sweet Tour, που ήταν η 8η παγκόσμια περιοδεία της για την προώθηση του 11ου άλμπουμ της και η οποία ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2008.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ