ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Διαγαλαξιακή σαπουνόπερα. Νέο trailer για το Guardians of the Galaxy 2

Διαγαλαξιακή σαπουνόπερα. Νέο trailer για το Guardians of the Galaxy 2

Δυστυχώς είχε την ατυχία να παραδοθεί στα media κάπου ανάμεσα στα Όσκαρ πριν και μετά τον απόηχο του φιάσκου τους οπότε δεν έτυχε του buzz που θα περίμενε ο Star Lord και η συμμορία του αλλά δεν έχει σημασία. 

Το νέο trailer του sequel Guardians Of The Galaxy Vol. 2 είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε για να μην ασχοληθούμε άλλο ούτε με τη γκάφα της Καλύτερης Ταινίας ούτε με την απονομή του βραβείου για Καλύτερο Α' Αντρικό Ρόλο στον Κέισι Άφλεκ που έχει κατηγορηθεί διπλά για σεξουαλική παρενόχληση στο παρελθόν.

Σε pop διάθεση, με πολύ πλάκα, χρώμα, τέρατα, εκρήξεις και όλα τα γνωστά το trailer είναι εκρηκτικό και επιβεβαιώνει ότι στη νέα περιπέτεια τους οι παράνομοι του Γαλαξία θα περάσουν όσο καλύτερα μπορούν για να σώσουν τον κόσμο.

Η Marvel Studios προετοιμάζει για την πρεμιέρα τον Μάϊο με το νέο trailer που έχει Baby Groot (βλ. Βιν Ντίζελ) και όλα τα υπόλοιπα γύρω του.

gua

Επίσης το σύμπαν της Marvel κλείνει το μάτι στο σύμπαν του Star Wars καθώς μας συστήνει τον πατέρα του Star Lord aka Κρις Πρατ που τον υποδύεται ο Κερτ Ράσελ. Στο κόμικ ο πατέρας του λέγεται Ego και είναι πλανήτης.

Το μουσικό χαλί είναι το υπέροχο The Chain των Fleetwood Mac και η αφίσα είναι όσο pulp θέλουμε για να μπούμε στην αίθουσα και να υπερασπιστούμε την οικογένεια που δεν ξέραμε ότι είχαμε.

Ναι, είμαι fan. Ναι, είναι o Ρόκετ, το ρακούν, μετά τα γυρίσματα.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ