ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η ημίγυμνη Έμμα Γουάτσον στην πυρά για το Vanity Fair

Η ημίγυμνη Έμμα Γουάτσον στην πυρά για το Vanity Fair

Mπορεί κάποια να είναι φεμινίστρια και να ποζάρει topless; Για πολλούς, όχι. Το νέο ερώτημα που διχάζει το διαδίκτυο προέκυψε όταν η Έμμα Γουάτσον εμφανίστηκε χωρίς στηθόδεσμο στο εξώφυλλο του Vanity Fair.

Ο πάντα ονειρικός φωτογράφος Tim Walker και η υπεύθυνη μόδας της έκδοσης Jessica Diehl έφεραν την Πεντάμορφη της Disney σε ένα παραμυθένιο κόσμο για το τεύχος Απριλίου στα πλαίσια προώθησης του Beauty and the Beast. Όμως η Γουάτσον χαρακτηρίστηκε ως "υποκρίτρια".

Γιατί άφησε εκτεθειμένο το στήθος της.

Η δημιουργία της Burberry που αφήνει εκτεθειμένο τον κορμό της Γουάτσον και κλείνει το μάτι στο κίνημα #FreetheNipple ενόχλησε πολλούς στα κοινωνικά δίκτυα που "δεν θα έχουν πλέον κανένα σεβασμό για την ακτιβιστική της δράση και το φεμινισμό".

"Ψεύτρα! Με απογοητεύεις"

https://www.instagram.com/p/p

"Ψεύτρα, κάνεις τα ακριβώς αντίθετα από όσα υπερασπίζεσαι. Μη δίνεις στους άντρες και την κοινωνία αυτό που θέλους. Με απογοητεύεις #hypocrite" έγραψε ένα χρήστης.

"Οι άνθρωποι ακόμη και το 2017 δεν καταλαβαίνουν τι είναι φεμινισμός" απάντησε άλλος. "#LoveThis" τόνισε.

Η ραδιοφωνική παραγωγός Julia Hartley-Brewer έκανε ανάρτηση στο Twitter γράφοντας: "Φεμινισμός... φεμινισμός... εργασιακός σεξισμός... γιατί δεν με παίρνουν στα σοβαρά... φεμινισμός... α, να και τα βυζάκια μου!".

Το διαδίκτυο της συμπεριφέρθηκε όπως της έπρεπε.

beuaty

"Ο φεμινισμός έχει να κάνει με την ελευθερία του λόγου και της επιλογής. Μπορείς να είσαι ντυμένη, μπορείς γυμνή. Δεν πιάνεις το νόημα" της απάντησε ο χρήστης @EvieA_x.

Μετά την Emily Ratajkowski και την Κιμ Καρντάσιαν η Έμμα Γουάτσον μπλέκει με τα τοξικά απόβλητα του διαδικτύου.

Το τελευταίο διάσημο θύμα στον παράλογο πολιτικά ορθό πουριτανισμό που μπλέκει τη βούρτσα με οτιδήποτε μπορεί να κάνει ρίμα με αυτό.

Η Γουάτσον δεν έχει πάρει θέση στο debate γιατί συνεχίζει να κάνει ακτιβισμό για την πράσινη μόδα με οικολογικά, ανακυκλώσιμα υλικά στην περιοδεία της για την Πεντάμορφη και το Τέρας.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ