ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αμάλια Μιλπιέ: η Nάταλι Πόρτμαν μητέρα ξανά

Αμάλια Μιλπιέ: η Nάταλι Πόρτμαν μητέρα ξανά
REUTERS

Η Τζάκι της μεγάλης οθόνης και ντίβα της βιομηχανίας του θεάματος Νάταλι Πόρτμαν είχε ουσιαστικό λόγο να αδιαφορήσει για τα Όσκαρ.

Η 35χρονη ηθοποιός φέννησε το δεύτερο παιδί της στις 22 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε μέσω δήλωσης που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό People ο υπεύθυνος των δημοσίων σχέσεων της.

Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο δεν παραβρέθηκε αυτή τη χρονιά στην απονομή της Ακαδημίας αν κι ήταν υποψήφια για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία Τζάκι.

Η 35χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της, γάλλος χορογράφος και χορευτής Μπενζαμέν Μιλπιέ, είχαν ήδη ένα εξάχρονο αγοράκι. Το νέο μέλος της οικογένειας, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, πήρε το όνομα Αμάλια Μιλπιέ.

natalie vanity

Instagram/@VanityFair

"Η μητέρα και το μωρό είναι ευτυχείς και χαίρουν άκρας υγείας" αναφέρει η δήλωση.

Η γνωστή ηθοποιός παραβρέθηκε στις τελετές απονομής των Χρυσών Σφαιρών και των Κινηματογραφικών Βραβείων του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών (SAG), που πραγματοποιήθηκαν τον Ιανουάριο.

Το 2010 είχε βραβευτεί με Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία Μαύρος Κύκνος στα γυρίσματα της οποίας γνώρισε και τον σύζυγό της.

portman


ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ