ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Μάργκο Ρόμπι φέρνει κάτι από Game Of Thrones στη μεγάλη οθόνη

Η Μάργκο Ρόμπι φέρνει κάτι από Game Of Thrones στη μεγάλη οθόνη

Σε δύσκολους καιρούς ίσως η μαχητικότητα μιας Λαίδης Μαριάν είναι πρότυπο. Μετά το μεταλλαγμένο και δυστοπικό Suicide Squad του μέλλοντος η Αυστραλή ηθοποιός, Μάργκο Ρόμπι κάνει ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter η 26χρονη Ρόμπι υπέγραψε συμβόλαιο για να υποδυθεί τον βασικό ρόλο της Λαίδης Μάριαν, της αγαπημένης του Ρομπέν των Δασών σε νέα ταινία, το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο νεοεμφανιζόμενος Πιτ Μπάρι και παραγωγοί οι Ντόναλντ Ντε Λάιν και Έιμι Πασκάλ.

Στο κινηματογραφικό έργο, μετά το θάνατο του Ρομπέν των Δασών, η Λαίδη Μάριαν αποφασίζει να συνεχίσει το έργο του, οδηγώντας τον λαό της σε πόλεμο.

Η Λαίδη Μάριον ή Μάριαν είναι πρόσωπο του κύκλου των θρύλων της Αγγλίας για τον Ρομπέν των Δασών και η ρομαντική σχέση της Μάριον και του Ρομπέν των Δασών είναι δημιούργημα του 16ου αιώνα.

Το όνομα της Μάριον ίσως προέρχεται από το γαλλικό βουκολικό έργο Jeu de Robin et Marion του 1280 το οποίο όμως δεν έχει καμιά σχέση με τους Θρύλους της Αγγλίας.

garland

Με έμπνευση το Game of Thrones

Η ταινία με τίτλο Marian θα συνδυάζει στοιχεία του Game of Thrones και του Braveheart ωστόσο δεν είναι η μοναδική με θέμα τον θρύλο του Ρομπέν των Δασών που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ο Τέιρον Έγκερτον ως Ρομπέν των Δασών και ο Τζέιμι Φοξ ως Λιτλ Τζον πρωταγωνιστούν στην ταινία Robin Hood: Origins τα γυρίσματα της οποίας είναι σε εξέλιξη στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.

Η Μάργκο Ρόμπι μετά την κλωτσιά που έδωσε στο ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη με θύμα τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο (ήταν η συμπρωταγωνίστρια του στο Λύκο της Γουόλ Στριτ) κατακτά το Χόλιγουντ ενώ θεωρείται ήδη πολυαναμενόμενη η εμφάνιση της στην ταινία I, Tonya με θέμα την ιστορία της Αμερικανίδας πρωταθλήτριας του καλλιτεχνικού πατινάζ, Τόνια Χάρντινγκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ