ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Σαρλίζ Θερόν είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει (vid)

Η Σαρλίζ Θερόν είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει (vid)

Η 41χρονη σταρ και ακτιβίστρια Σαρλίζ Θερόν αντέχει και παλεύει -μπροστά και πίσω από τους προβολείς.

Ξεκινώντας με τα αποκαλυπτήρια της για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η Θερόν έκανε μια ανάρτηση στο Instagram γεμάτη σημειολογία.

"Charlize Theron εδώ και αυτό είναι το σουτιέν μου. Ναι αυτό είναι" είπε η Θερόν και έβγαλε το στηθόδεσμό της. Στη συνέχεια η σταρ αναφέρθηκε στη διευθύντρια του Οργανισμού Charlize Theron Africa Out reach Project, Ashlee George, μια γυναίκα που της δίνει δύναμη.

"Ashlee είσαι η έμπνευσή μου" λέει. "Είσαι μία φανταστική μητέρα με δύο όμορφα παιδιά και η δουλειά που κάνεις ακούραστα για τον αγώνα κατά του AIDS με εμπνέει πολύ" είπε η Θερόν που ίδρυσε το CTAOP το 2007 σε μια προσπάθεια να στηρίξει τους νέους της Αφρικής στη μάχη ενάντια στον ιό HIV/AIDS.

https://www.instagram.com/p/p

Αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Atomic Blonde, ή ένας John Wick με καμπύλες

atom

Η Θερόν αποκαλύπτει στο νέο trailer της εκρηκτικής, όπως φαίνεται, περιπέτειας Atomic Blonde ότι είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει υποδυόμενη μια κατάσκοπο με ερωτική διάθεση και όρεξη να αποδώσει δικαιοσύνη στην ταινία που σκηνοθετεί ο Ντέιβιντ Λιτς, συν-σκηνοθέτης, του πρώτου John Wick.

Η υπερ-ηρωίδα και κατάσκοπος Lorraine Broughton, η ηρωίδα που υποδύεται η Θερόν και ξεπηδά από το graphic novel του Άντονι Τζόνστον, The Coldest City, αναζητά στο Βερολίνο αυτούς που αφήνουν πτώματα συναδέλφων της στο πέρασμα τους και στο trailer μοιάζει να είναι όχι απλά εξοργισμένη αλλά και έτοιμη να παλέψει με νύχια, δόντια, κλωτσιές και οτιδήποτε ενάντια στους άντρες που τη θέλουν νεκρή.

Μετά τη Furiosa στο Mad Max: Fury Road, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός επιστρέφει στην εκδίκηση με άρωμα γυναίκας και όλοι μιλάνε για το καλύτερο trailer της εβδομάδας.

Στο πλευρό της η Sofia Boutella, James McAvoy, John Goodman και Toby Jones. Το Atomic Blonde κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους αυτό το καλοκαίρι.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ