ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Θα με βιάσουν; Θα με πυροβολήσουν;» Η Καρντάσιαν για τον εφιάλτη της (vid)

«Θα με βιάσουν; Θα με πυροβολήσουν;» Η Καρντάσιαν για τον εφιάλτη της (vid)

Στο πρόσφατα επεισόδιο του reality show που έχει χτίσει την καριέρα και το όνομα της Keeping Up With The Kardashians η Kιμ Καρντάσιαν μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα για τον εφιάλτη της ληστείας στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβρη.

"Είναι πραγματικά δύσκολο ακόμη και να αποδεχθείς ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο" είπε η μητέρα της Κρις Τζένερ. "Ήταν ένα ταξίδι που ξεκίνησε σαν παραμύθι και έληξε σαν ένας απίστευτος, απίστευτος εφιάλτης" είπε.

"Στις τρεις τα ξημερώματα ήμουν στο nightclub" λέει η Kourtney στο επεισόδιο. "Τότε έλαβα μήνυμα από τη Simone (Harouche, τη στιλίστρια) που έγραφε 'Ποιος είναι μαζί με την Κιμ; Την άκουσα να λέει 'Πάρτε ό,τι θέλετε'". Στη συνέχεια η Kourtney έτρεξε στην τουαλέτα του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης όταν την κάλεσε η αδελφή της Κιμ από το τηλέφωνο της Harouche.

"... Ήταν σαν να μου λέει 'Βοήθεια! Βοήθησε με! Βοήθησε με'. Σαν να ουρλιάζει μέσα από τα πνευμόνια της για βοήθεια. Δεν μπορούσε καν να μιλήσει" πρόσθεσε. Στη συνέχεια η Kourtney είπε ότι μόλις είδε το μήνυμα της Harouche είπε στον Πασκάλ, τον σωματοφύλακα τους να τρέξει στο πλευρό της Κιμ.

"Ναι, ήρθε λαχανιάζοντας" πρόσθεσε η Kιμ. "Ήμουν στο μπαλκόνι, γυμνή πίσω από ένα θάμνο και κρυβόμουν" λέει.

Η Kιμ είπε ότι όταν άκουσε ήχους μέσα στο διαμέρισμα "η καρδιά της πήγε να σπάσει". Είπε ότι όταν είδε τους ληστές αναζήτησε το κινητό της αλλά δεν το βρήκε. Είπε ότι ο concierge που τον είχαν αιχμαλωτίσει οι ληστές εκτελούσε χρέη μεταφραστή ανάμεσα σε αυτή και τους δράστες.

kim1

Θα μας σκοτώσουν; Θα πεθάνουμε;" εξομολογείται η Καρντάσιαν. "Σε παρακαλώ, πες τους ότι εχω παιδιά". Η Κιμ εξομολογείται ότι καθώς την έσερναν στο διάδρομο του χολ είδε πεντακάθαρα ένα περίστροφο. "Σκέφτηκα ότι έχω μόλις λίγα δεύτερα για να αποφασίσω. Να τρέξω προς τις σκάλες; Και αν με πυροβολήσουν από πίσω;"

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι της έκλεισαν το στόμα με μονωτική ταινία για να τη φιμώσουν. "Τότε (ένας άντρας) με έπιασε από τα πόδια και δεν φορούσε εσώρουχα. Με τράβηξε προς το μέρος του και σκέφτηκα, 'OK, τώρα θα με βιάσουν!'. Προετοιμάστηκα για να αντέξω το χειρότερο. Δεν προχώρησε. Μετά μου έδεσε και τα πόδια με ταινία" είπε.

Η Καρντάσιαν σοκάρει με τις λεπτομέρειες λέγοντας ότι δεν περίμενε ότι θα επιζήσει. "Θα με πυροβολήσουν" λέει στις αδελφές της στο επεισόδιο. "Προσευχήθηκε για την Kourtney να έχει μια κανονική ζωή ακόμη και αν με βρει δολοφονημένη στο κρεβάτι".

Στη συνέχεια οι δράστες την έκλεισαν στο μπάνιο.

"Ό,τι και αν πήραν, δεν είναι αναντικατάστατο. Τίποτα από αυτά δεν έχουν σημασία" καταλήγει για τα κοσμήματα αξίας 9 εκατομμυρίων ευρώ.

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα η ετεροθαλής αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν, Κένταλ Τζένερ κατήγγειλε πως κάποιος έκλεψε από το σπίτι της στο Λος Άντζελες κοσμήματα αξίας 200.000 δολαρίων. Οι πόρτες της οικίας της δεν είχαν παραβιαστεί και είναι σαφές ότι ο ληστής ή οι ληστές γνώριζε/αν που βρίσκονταν κρυμμένα τα κοσμήματα, εκτιμά μια πηγή της αστυνομίας που επικαλείται ο ιστότοπος TMZ.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ