ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Ο Iron Man ένας Doctor Dolittle στην οθόνη

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Ο Iron Man ένας Doctor Dolittle στην οθόνη

Τη φήμη που κυκλοφορούσε στα studio επιβεβαιώνει το περιοδικό Variety που αναφέρει ότι ο σταρ που ενσαρκώνει τον πιο επιτυχημένο ήρωα της Marvel στην οθόνη, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ που απαντάει και στο Iron Man, θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία The Voyage of Doctor Dolittle, βασισμένη στην παιδική σειρά βιβλίων του συγγραφέα Χιου Λόφτινγκ.

Ο Βρετανός συγγραφέας Χιου Λόφτινγκ δημιούργησε τον Doctor Dolittle, τον κτηνίατρο που έχει το χάρισμα να μιλάει στα ζώα τη δεκαετία του 1920 στη σειρά παιδικών βιβλίων του.

Ο Στίβεν Γκάγκαν του Syriana θα αναλάβει τη σκηνοθεσία με δικό του σενάριο με την Universal Pictures να έχει αποκτήσει τα δικαιώματα της ταινίας μετά από θερμό πόλεμο προσφορών, σύμφωνα με το Variety.

Παραγωγοί θα είναι οι Τζο Ροθ, Τζεφ Κίρσενμπαουμ, μέσω της εταιρείας τους Roth/Kirschenbaum Films και η Σούζαν Ντάουνι, σύζυγος του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ για την Team Downey.

Αν και δεν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες λεπτομέρειες για την πλοκή ή την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας όλοι γνωρίζουμε ότι ο κεντρικός χαρακτήρας στα βιβλία του Χιου Λόφτινγκ είναι ο γιατρός της βικτωριανής εποχής αντιμετωπίζει τα ζώα, σαν να είναι άνθρωποι, επειδή μπορεί και μιλά μαζί τους.

Τον χαρακτήρα του Λόφτινγκ υποδύθηκε ο Ρεξ Χάρισον τον 1967 στο μιούζικαλ Doctor Dolittle, το οποίο κέρδισε τα Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού και οπτικών εφέ.

Ο Έντι Μέρφι ερμήνευσε τον ρόλο στην ταινία του 1998 Doctor Dolittle και στο σίκουελ του 2001, το οποίο απέφερε έσοδα 470 εκατ. δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε άπειρα κινηματογραφικά franchise έχοντας ήδη υποδυθεί τον Iron Man στη μεγάλη οθόνη αλλά και το Σέρλοκ Χολμς. Επόμενη εμφάνιση του στην ταινία Spider-Man: Homecoming.

Ο Στίβεν Γκάγκαν έχει κερδίσει βραβείο Όσκαρ σκηνοθεσίας για την ταινία και έχει γράψει και σκηνοθετήσει το φιλμ Syriana και έχει επίσης βραβευθεί με Emmy.

HOMEVOMING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ