ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

One Direction: Μάλικ συμμαχεί με Μπίμπερ & ο Liam Payne είναι πατέρας

One Direction: Μάλικ συμμαχεί με Μπίμπερ & ο Liam Payne είναι πατέρας

Τα νέα για τους πρωταγωνιστές της πιο επιτυχημένης boy band στη Βρετανία του 21ου αιώνα, των One Direction είναι πολλά. 

Από τη μία ο Τζάστιν Μπίμπερ και ο Ζέιν Μαλίκ είναι το νέο bromance ζευγάρι της σόου μπιζ και όπως φαίνεται αυτή η στενή φιλική σχέση θα οδηγήσει σε μία συνεργασία, στο επόμενο προσωπικό άλμπουμ του πρώην μέλους των One Direction.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά media ο Μπίμπερ αγκάλιασε τη στροφή του Ζέιν στην crooners r’n’b μουσική με την κυκλοφορία του νέου του τραγούδι Still Got Time και πλέον ο 23χρονος Καναδός τραγουδιστής δηλώνει φανατικός θαυμαστής του Μαλίκ με πιθανή συνεργασία μαζί του στο επερχόμενο άλμπουμ του 24χρονου Βρετανού ερμηνευτή, που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

"Εάν συμβεί, θα είναι μία τεράστια συνεργασία που θα έχει προκύψει στο χώρο αυτό" σημειώνει η βρετανική εφημερίδα The Sun. Αυτό όμως δεν είναι το χαρμόσυνο νέο από το σύμπαβν της ιστορικής μπάντας των naughties.

justinzayn

Mε ανάρτηση του στο Instagram o Liam Payne ανακοίνωσε ότι είναι πλέον πατέρας. Ο Payne και η Cheryl Cole είναι νέοι γονείς έχοντας φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι που έχει ήδη πεπρωμένο να είναι ο νέος πρίγκιπας της βρετανικής pop.

https://www.instagram.com/p/p

Το μωρό γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου, αλλά το ζευγάρι τώρα δημοσιοποίησε την είδηση. "Οι φίλοι μου και η οικογένειά μου, γνωρίζουν ότι ήταν πολύ λίγες φορές, που ήμουν άφωνος ... wow! Είμαι απίστευτα χαρούμενος που καλωσορίζω τον κόσμο το αγοράκι μας, αυτή την στιγμή δεν θα τη ξεχάσω για το υπόλοιπο της ζωής μου και είναι η πιο όμορφη ανάμνηση που έχω μέχρι τώρα. Νιώθω δέος για την απίστευτη μητέρα του για το πως αντιμετώπισε αυτό το μονοπάτι, αυτή έκανε τα όνειρά μου πραγματικότητα. Δεν έχουμε ακόμα δώσει ένα όνομα, αλλά έχει ήδη κλέψει τις καρδιές μας, συμπεριλαμβανομένης της δικιάς μου" έγραψε ο 23χρονος Payne που από αγόρι σε μπάντα έγινε πατέρας αγοριού κάνοντας ερωτικό ντουέτο με την 33χρονη Cheryl Cole των Girls Aloud και του X Factor που έγινε μια directioner για πάντα.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ